AP
AP
PRINCE HARRY’S SUIT

Ο απίστευτος λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι φοράει συνέχεια το ίδιο μπλε κοστούμι


Οι πριγκίπισσες και οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας αλλάζουν συχνά outfit και εντυπωσιάζουν πάντα με την εμφάνισή τους.

Ωστόσο, οι πρίγκιπες ενδιαφέρονται λιγότερο για τέτοιου είδους πράγματα, καθώς ένας κοστούμι φαίνεται πώς τους είναι αρκετό.

Ο πρίγκιπας Χάρι για παράδειγμα συνηθίζει να φοράει ένα σκούρο μπλε κοστούμι. Αυτό, φυσικά, δεν έχει να κάνει με τις επιλογές που έχει σε χρώμα και σχέδιο, ωστόσο, προτιμά να μένει πιστός σε αυτό το pattern.

Στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις του αλλά και στην ανακοίνωση του αρραβώνα του με τη Μέγκαν Μαρκλ, διάλεξε το συγκεκριμένο είδος και χρώμα κοστουμιού.

Γιατί συμβαίνει όμως αυτό;

Ο blogger και στιλίστας για άνδρες Lucas Armitage, αποκαλύπτει ότι έτσι ο Χάρι δείχνει το στιλ του και όχι την έλλειψη φαντασίας σου.

AP
AP

«Ο πρίγκιπας Χάρι αντιπροσωπεύσει αυτό ακριβώς που αγαπώ στο μοντέρνο ανδρικό στιλ, βρες το στιλ που σου ταιριάζει και υιοθέτησέ το», εξηγεί.

AP
AP

«Το ανοιχτό navy blue έχει γίνει η «στολή» του και αυτό είναι το στιλ που του πάει», προσθέτει ο ειδικός.

AP
AP

«Οι άνδρες θα πρέπει αντί να έχουν μια ντουλάπα με δύο κομμάτια, να ξοδεύουν σε ένα κοστούμι άψογα ραμμένο. Για να το ανανεώσεις, μπορείς να αλλάζεις πουκάμισα και γραβάτες».

AP
AP

Ο καλός φίλος του Χάρι, Μπαράκ Ομπάμα φορούσε το ίδιο σμόκιν και παπούτσια για 8 χρόνια, όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Μισέλ. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε πει στο Vanity Fair ότι περιόρισε την γκαρνταρόμπα του για να έχει λιγότερες επιλογές.

Την ίδια φιλοσοφία ακολουθούσε και ο Στιβ Τζομπς, που φορούσε μόνο μαύρο ζιβάγκο, τζιν και New Balance αθλητικά κάθε μέρα. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ακόμη, έχει πάνω από 20 γκρι μπλουζάκια, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του. 

AP
AP