H φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη θα σε κάνει να τον ακολουθήσεις αμέσως στο Instagram | 0 bovary.gr
H φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη θα σε κάνει να τον ακολουθήσεις αμέσως στο Instagram | 0 bovary.gr
ΣΤΟ INSTAGRAM

H φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη θα σε κάνει να τον ακολουθήσεις αμέσως στο Instagram


Η αισθητική ματιά του κάνει ομορφότερο τον κόσμο του. Για εκείνον, κάθε μικρή λεπτομέρεια έχει τη σημασία της.

Συνηθίζει να την αποτυπώνει μέσα από τον φακό του. Κάθε φωτογραφική στιγμή κρύβει τη δική της, μικρή ή μεγάλη ιστορία.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δεν είναι απλά ένας ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης. Είναι ταλαντούχος ως άνθρωπος: βάζει μεράκι σε ό,τι κάνει. Ακόμα και στην φωτογραφία που θα βγάλει και θα δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα blog που καταγράφει την ομορφιά της στιγμής.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram συγκέντρωσε χιλιάδες like: ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές του στη Σύμη.

H καλλιτεχνική ματιά του καρέ κέρδισε τους διαδικτυακούς φίλους του ηθοποιού. Ο ίδιος ποζάρει μέσα στο νερό, με βλέμμα που εκφράζει την εσωτερική του ηρεμία.

«Τα δικά μου καλοκαίρια με τους γονείς μου, όταν ήμουν παιδί, είχαν μια αίσθηση ελαφρότητας και γαλήνης. Είχε κι ο μπαμπάς μου μια βάρκα και πηγαίναμε όλοι μαζί, με τη μαμά και την αδελφή μου. Θυμάμαι, κατεβαίναμε από το προηγούμενο βράδυ στη Μαρίνα Αλίμου που είχε το καϊκι και κοιμόμασταν εκεί. Το πρωί, ο μπαμπάς είχε ήδη σαλπάρει και όταν ξυπνούσα κοιτούσα και έβλεπα ότι ήμασταν σε κάποιες γαλάζιες θάλασσες. Νόμιζα ότι είχαμε φτάσει πολύ μακριά. Ετσι μου φαινόταν. Κι ας ήμασταν στον Αργοσαρωνικό. Με το που ξύπναγα, βουτούσα στη θάλασσα και περνούσα ατέλειωτες ώρες στο νερό. Συνειδητοποιώ ότι είναι μια σωματική μνήμη την οποία αναπαράγω τώρα με τον γιο μου» έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο bovary.gr και τη Μυρτώ Λοβέρδου για τα καλοκαίρια της ζωής του.

Δείτε μερικές από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Instagram.