Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΚΑΜΙΛΑ ΠΑΡΚΕΡ ΜΠΟΟΥΛΣ

Γιατί τα αγαπημένα κοσμήματα της Καμίλα Πάρκερ μια μέρα θα περάσουν στον πρίγκιπα Γουίλιαμ


Η Νταϊάνα την είχε χαρακτηρίσει «ροντβάιλερ». Οι Βρετανοί για πολλά χρόνια την θεωρούσαν την πέτρα του σκανδάλου. Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς ωστόσο έγινε δούκισσα της Κορνουάλης, μια καλή πεθερά για την Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μαρκλ και μια συμπαθητική γιαγιά για τα τρία παιδιά του Γουίλιαμ.

Η 70χρονη Καμίλα και ο 69χρονος Κάρολος γνωρίστηκαν σε ένα γήπεδο πόλο του Ουίνδσορ το 1971, αγαπήθηκαν, χώρισαν, έγιναν φίλοι, απάτησαν τους συντρόφους τους και τελικά παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2005.

Μια ιστορία αγάπης με αρκετή δόσης ίντριγκας που νίκησε όλα τα εμπόδια. Σήμερα το ζευγάρι θα επισκεφτεί τη χώρα μας μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. 

H Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς φοράει συχνά εντυπωσιακά κοσμήματα σε εμφανίσεις της και έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις πέρλες. 

Σε πολλές εμφανίσεις της προτιμά να φοράει ένα κολιέ με πέρλες, το οποίο είναι δώρο του Καρόλου, πρίγκιπα της Ουαλίας. 

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο κάποια μέρα, όταν εκείνη αποβιώσει, κάποια από αυτά τα ακριβά κοσμήματα θα ανήκουν στον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ποιος όμως είναι άραγε ο λόγος πίσω από ένα τέτοιο γεγονός;

Apimages
Apimages

H Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έχει δεχτεί δώρα όχι μόνο από τον πρίγκιπα Κάρολο, αλλά και από άλλους βασιλείς. 

Οταν πήγε μαζί με τον Κάρολο στην Σαουδική Αραβία το 2006, της δόθηκαν ως δώρο τρία εντυπωσιακά κοσμήματα για τον λαιμό, αξίας πάνω από 3 εκατομμύρια λίρες το καθένα. 

Τα κοσμήματα όμως αυτά δεν ανήκουν στην ίδια, αλλά στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και κάποια μέρα θα είναι στην ιδιοκτησία του πρίγκιπα Γουίλιαμ. 

apimages
apimages

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όσα κοσμήματα γίνονται δεκτά από μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ υπηρετούν τα επίσημα καθήκοντά τους, θα δοθούν στο παλάτι όταν πεθάνουν.

Ετσι, τα δύο παιδιά της Καμίλα, Λόρα και Τομ, τα οποία απέκτησε με τον Αντριου Πάρκερ Μπόουλς, δεν θα μπορέσουν να κληρονομήσουν κάποια από τα εντυπωσιακά κοσμήματά της. 

Apimages
Apimages
apimages
apimages
splash/ideal image
splash/ideal image