NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
15|05|2018 15:00
SHARE
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ

Like mother, like daughter: Η Λένα Μαντά με την κόρη της στην παρουσίαση του βιβλίου της


Το βράδυ της Δευτέρας 14 Μαίου, στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, η συγγραφέας Λένα Μαντά παρουσίασε το νέο της βιβλίο «Ζωή σε Πόλεμο», παρουσία αγαπημένων της προσώπων και εκπροσώπων του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού χώρου.

Κάτια Δανδουλάκη και Μαριάννα Τουμασάτου ανέβηκαν στην σκηνή και έδωσαν πνοή σε όσα η συγγραφέας έγραψε ειδικά για τη χθεσινή βραδιά.  Από την παρουσίαση του βιβλίου δεν θα μπορούσε να λείπει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για τη Λένα Μαντά. Η κόρη της, Μαρία.

Η Μαρία έδωσε το παρών και φωτογραφήθηκε με την μητέρα της. Η ομοιότητά τους είναι εμφανής.

Σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου το 2017, η Λένα Μαντά είχε μιλήσει για τη σχέση με την κόρη της: «Η Μαρία μου είναι 26 χρόνων. Έχει μεγαλώσει πια κι έχουμε τη σχέση που έχει κάθε μάνα με την κόρη της, η οποία δεν έχει ακόμη παντρευτεί. Είναι ελεύθερη. Είναι μία περίπλοκη σχέση (γελάει). Κάθε κοπέλα, μέχρι να παντρευτεί, να κάνει οικογένεια και να αρχίζει να βαδίζει στα χνάρια της μάνας της, δεν μπορεί να την καταλάβει. Η πείρα δεν μεταβιβάζεται. Άρα υπάρχουν συγκρούσεις, πολλές φορές μεγαλειώδεις, αλλά πάντα τα βρίσκουμε κι είμαστε αγαπημένες...»

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι ότι προσπαθείς να πείσεις το παιδί σου για κάποια πράγματα που έκανες εσύ παλιά και έμαθες πια ότι είναι λάθος. Βλέποντας το παιδί σου να τα κάνει με τη σειρά του, είναι πολύ δύσκολο να μην πεις «εγώ στα έλεγα!». Θέλει δύναμη αυτό. Τα νιάτα είναι παρορμητικά. Το ίδιο περίπου γίνεται με τον γιο μου, τον Αλέξανδρο, που είναι 31, αλλά και τον άντρα μου. Όσο εκρηκτική είναι η σχέση μάνας-κόρης, άλλο τόσο είναι και εκείνη του πατέρα με τον γιο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγγραφέας έχει άλλο ένα παιδί, τον Αλέξανδρο. Για εκείνον είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη: «Είμαι πιο αυστηρή με τον Αλέξανδρο. Έχουμε σχέση πάθους. Αρκεί μόνο μια ματιά για να συνεννοηθούμε, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακόμα κι από την ανεπαίσθητη κίνηση που θα κάνω στο φρύδι μου. Αλλά είμαι πιο αυστηρή μαζί του, ίσως γιατί η κόρη μου είναι η συνέχειά μου. Η συνέχεια των κυττάρων μου. Την έχω κανακέψει παραπάνω».

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency