Apimages
Apimages
ΚΑΝΝΕΣ

Winnie Harlow: Το επικό φόρεμα του πανέμορφου μοντέλου σάρωσε στο κόκκινο χαλί


Είναι ένα μοντέλο που κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας μέσα από τη διαφορετικότητά της.

H Winnie Harlow περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών και σάρωσε όχι μόνο με την μακριά τουαλέτα της, αλλά με το στιλ και την αυτοπεποίθησή της. 

Hταν μόλις 4 ετών όταν διαγνώσθηκε με λεύκη, ένα χρόνιο αυτοάνοσο νόσημα που σταδιακά αφαιρεί τη μελανίνη από τον οργανισμό δημιουργώντας κατά τόπους αποχρωματισμούς στο δέρμα και προκαλώντας έντονες διχρωμίες.

Τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα αφου, η εν λόγω διχρωμία του δέρματός της γινόταν πολύ συχνά η αιτία να πέφτει θύμα bullying από συνομήλικους της οι οποίοι, ειδικά κατά τη διάρκεια των εφηβικών της χρόνων, την αποκαλούσαν «αγελάδα» ή «ζέβρα». 

Σήμερα, το 23χρονο μοντέλο από τον Καναδά είναι στο απόγειο της καριέρας της. 

Τα σημάδια από την λεύκη όχι μόνο δεν ανέκοψαν την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά αντιθέτως έγιναν σήμα κατατεθέν της και ένα σύνθημα υπέρ της διαφορετικότητας. 

Η Winnie Harlow εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί των Καννών και ο διεθνής Τύπος την αποθέωσε. 

Apimages
Apimages

Για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, η όμορφη Winnie  Harlow φόρεσε ένα metallic μακρύ αποκαλυπτικό φόρεμα του Λιβανέζου σχεδιαστή Jean-Louis Sabaji.

 

Beat this y’all THANK YOU @winnieharlow @jasonrembert @mannyuk @mohiebdahabieh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jean-Louis Sabaji Couture (@jeanlouissabaji) στις 15 Μάι, 2018 στις 9:53 πμ PDT

apimages
apimages
Apimages
Apimages
apimages
apimages