AP Images
AP Images
19|05|2018 14:24
SHARE
THE BRIDE

Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες στο Givenchy νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ


H στιγμή που όλη η Βρετανία, αλλά και ο υπόλοιπος πλανήτης περίμεν, έφτασε.

Μια υπέροχη ημέρα, περίπου 800 καλεσμένοι, ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ, και τα μάτια όλου του πλανήτη στραμμένα πάνω τους. Ή πιο σωστά, στραμμένα πάνω στη Μέγκαν. 

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Suits, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, έφτασε sto παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνσδορ, μέσα σε μία vintage Rolls-Royce Phantom IV.

Μόλις η νύφη κατέβηκε από το αυτοκίνητο, το πρώτο πράγμα που όλοι θέλησαν να δουν ήταν το νυφικό της. Ένα πανέμορφο γαμήλιο φόρεμα, σχεδιασμένο από την Clare Waight Keller του οίκου Givenchy.

O πρίγκιπας Χάρι είχε ήδη φτάσει, συνοδευόμενος από τον αδελφό του Ουίλιαμ και περίμενε με ιδιαίτερο άγχος όπως κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες, την αγαπημένη του. 

Το Παλάτι αποκάλυψε τον σχεδιαστή κατά την άφιξη της νύφης στο Παρεκκλήσι. Το νυφικό είχε δει μόνο η Βασίλισσα Ελισσάβετ, προκειμένου να δώσει την έγκρισή της.

Το πέπλο κρατάει στη θέση του η διαμαντένια τιάρα της Βασίλισσας Μαρίας, που δάνεισε στη Μέγκαν η Βασίλισσα. Το διαμάντι bandeau είναι αγγλικό και χρονολογείται από το 1932, ενώ η καρφίτσα entre από το 1893.

«Μετά τη συνάντησή της με την κυρία Waight Keller στις αρχές του 2018, η κα Markle επέλεξε να συνεργαστεί μαζί της για τη διαχρονική και κομψή αισθητική της, και την χαλαρή συμπεριφορά», ανέφερε η δήλωση από το παλάτι.

«Η κυρία Markle και η κυρία Waight Keller συνεργάστηκαν στενά για το σχεδιασμό. Το φόρεμα έχει τη διαχρονική κομψότητα που αναφέρει στους κώδικές του ο εμβληματικός οίκος Givenchy και προβάλλει την εξειδικευμένη τέχνη του παγκοσμίου φήμης παρισινού ατελιέ της μόδας που ιδρύθηκε το 1952».

 

«Το επίκεντρο του φορέματος είναι η ανοιχτή λαιμόκοψη που πλαισιώνει χαριτωμένα τους ώμους και τονίζει τη λεπτή μέση. Η γραμμή του νυφικού εκτείνεται προς τα πίσω με τρόπο ώστε να δημιουργούνται μαλακές στρογγυλές τσακίσεις που καλύπτονται από τριπλή μεταξωτή οργάντζα. Τα τρουά-καρ μανίκια προσθέτουν μια νότα εκλεπτυσμένου νεωτερισμού», καταλήγει το παλάτι.

 

AP Images
AP Images

Το κόστος του εκτιμάται στις 100.000 λίρες.