NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Μόλις 19 ετών: Η φωτογραφία της Δήμητρας Ματσούκα από τα πρώτα της βήματα είναι χάρμα οφθαλμών


Μια φωτογραφία από το παρελθόν κρύβει πάντα ένα ολόκληρο κεφάλαιο της ζωής μας.

Ανατρέχουμε σε αυτή, ίσως για να θυμηθούμε ένα κομμάτι του εαυτού μας που έχουμε ξεχάσει, για να «συγκρίνουμε» το τότε με το τώρα, για να δούμε τι έχει αλλάξει και τι έχει μείνει ίδιο στη ζωή μας.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συνέβη και στην Δήμητρα Ματσούκα. Το πρωί της Πέμπτης 31 Μαΐου έκανε ένα flashback στο παρελθόν και θυμήθηκε τις πρώτες «σκηνές» της καριέρας της.

Στα 19 της χρόνια, ήταν όλα διαφορετικά για εκείνη.

«Ακριβώς 19 χρονών, από το πρώτο μου γύρισμα, ενώ ακόμα ήμουν στο πρώτο έτος της σχολής. Αναγνωρίζετε τον τύπο αριστερά;». Η απάντηση στο quiz της βρίσκεται στο πρόσωπο του Αιμίλιου Χειλάκη. Η Δήμητρα Ματσούκα βρισκόταν τότε στο ξεκίνημα της καριέρας της και μόλις είχε αρχίσει τις σπουδές της στη δραματική σχολή.

Έχουν περάσει περίπου 25 χρόνια τότε. Η ίδια φαίνεται ότι θυμάται με νοσταλγία αυτό το κομμάτι της ζωής της. Η φωτογραφία αμέσως συγκέντρωσε τα like των διαδικτυακών της φίλων και βέβαια πολλοί έσπευσαν να απαντήσουν στο (πολύ εύκολο) ερώτημα που έθεσε. 

Η Δήμητρα Ματσούκα αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, παρακολουθώντας μια παράσταση. «Η μικρή μας πόλη» ήταν εκείνη που την ενέπνευσε. Φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και το 1993 ήταν η χρονιά που άρχισε τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση συμμετέχοντας στις σειρές «Ανατομία ενός εγκλήματος» και «Τμήμα ηθών».

Δείτε τη φωτογραφία 

 

 

 

Ακριβώς 19 χρόνων,από το πρώτο μου γύρισμα,ενώ ακόμα ήμουν στο πρώτο έτος της σχολής. Αναγνωρίζετε τον τύπο αριστερά?#tbt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις 31 Μάι, 2018 στις 1:58 πμ PDT