AP
AP
ROYAL RULES

Γιατί η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο Τζορτζ δεν μπορούν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους γονείς τους


Μπορεί να φαίνεται παραμυθένιο σε εμάς να είσαι γαλαζοαίματος, όμως, οι ίδιοι πρέπει να ακολουθούν πολλούς κανόνες και πρωτόκολλα.

Τα νύχια των γυναικών πρέπει να είναι nude, να φοράνε καλσόν, να μην βγάζουν το παλτό τους δημόσια, να φοράνε συγκεκριμένα κοσμήματα και τσάντες και πολλά άλλα.

Ακόμα και η συντροφιά σε κάποια εθιμοτυπικά είναι συγκεκριμένη. Τα βασιλικά παιδιά και μωρά δεν εξαιρούνται από τους κανονισμούς.

Από ότι φαίνεται, η πριγκίπισσα Σάρλοτ αλλά και ο πρίγκιπας Τζορτζ και ο νεογέννητος Λούι δεν επιτρέπεται να κάτσουν με τους ενήλικους στα βασιλικά δείπνα.

Τουλάχιστον μέχρι να μάθουν «την τέχνη της πολιτισμένης συζήτησης» και τους καλούς τρόπους.

AP
AP

Τα βασιλικά παιδιά κάθονται χωριστά μέχρι να μάθουν να συμπεριφέρονται σωστά. Αυτό σημαίνει κάποιο άλλο τραπέζι, μακριά από τους γονείς τους. 

Φυσικά, δεν είναι ο μόνος κανόνας που ακολουθούν τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας.

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που ο πρίγκιπας Τζορτζ φοράει πάντα κοντά παντελόνια. Είναι υποχρεωτικά και όχι απλά επειδή δείχνει χαριτωμένος με αυτά. 

AP
AP

Η παράδοση να φοράνε σορτσάκια τα βασιλικά αγόρια χρονολογείται πίσω στο 16ο αιώνα. 

Ακόμη, τα παιδιά που γεννιούνται στη βασιλική οικογένεια πρέπει να μάθουν να μιλούν πάνω από μια γλώσσα. Και είναι λογικό, καθώς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ταξιδεύουν πολύ. Ήδη, Τζορτζ και Σάρλοτ μαθαίνουν Ισπανικά.