NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Μόλις 21 ετών -Η Βίκυ Κουλιανού με κοντά, αγορίστικα μαλλιά σε μια σπάνια φωτογραφία


Επιδείξεις, φωτογραφίσεις, εξώφυλλα. Στιγμές στην πασαρέλα. Ατέλειωτες ώρες προετοιμασίας στα παρασκήνια.

Οταν κάποιος ξεκινά την διαδρομή του στο μόντελινγκ ξέρει εξαρχής ότι θα έχει ημερομηνία λήξης και θα συναντήσει πολλά: σκληρό ανταγωνισμό, απαιτήσεις, μια διαρκή πρόκληση με τις ανασφάλειές του, εμπόδια. Μια καριέρα χτίζεται από τις επιλεκτικές συνεργασίες και τα όχι.

H Bίκυ Κουλιανού ήταν μόλις 16 ετών όταν συνάντησε τον Μιχάλη Ασλάνη, μέσα σε ένα λεωφορείο και αμέσως διέκρινε την δύναμη του εντυπωσιακού παρουσιαστικού της. Μεσολάβησε μια μεγάλη, λαμπερή καριέρα. To βιογραφικό της Βίκυς Κουλιανού γέμισε από συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της βιομηχανίας της μόδας (Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent, Armani).

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Bίκυ Κουλιανού μας μετέφερε στα τέλη της δεκαετίας το 80. Το μοντέλο πόζαρε στον φακό του φωτογράφου Βαγγέλη Κύρη. Ηταν μόλις 21 ετών. Με ανδρόγυνο look (τα μαλλιά της μπήκαν και αυτά «στο ρόλο» για τις ανάγκες της φωτογράφισης), η Βίκυ Κουλιανού κατάφερε με έναν αφοπλιστικό τρόπο να ισορροπήσει την θηλυκότητα και τον δυναμισμό.

Πολλές, τέτοιες φωτογραφικές στιγμές έχει το «συρτάρι» των αναμνήσεών της και εκείνη συνηθίζει να τραβά από αυτό, αυτές που κρύβουν μέσα τους μια μικρή ιστορία.

 vicky_koulianoy/Instagram
vicky_koulianoy/Instagram