NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

«Σαν να τρέχω εγώ το 1973»: Ο Γιάννης Βούρος δείχνει την απίστευτη ομοιότητα που έχει με το γιο του


Μπορεί μια μόνο φωτογραφία να χωρέσει πολλά και διαφορετικά συναισθήματα; Μπορεί.

Μια τέτοια φωτογραφία δημοσίευσε και ο Γιάννης Βούρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Χαρά, υπερηφάνεια, νοσταλγία, ευγνωμοσύνη: ο Γιάννης Βούρος μοιράστηκε μια φωτογραφία του γιου του, Αλέξη και από την λεζάντα της διακρίναμε τον ενθουσιασμό του για εκείνον.

Η ομοιότητά τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο Γιάννης Βούρος έγραψε χαρακτηριστικά: «Λες και τρέχω εγώ το 1973 (σσ. Το 1973 ο ηθοποιός ήταν 18 ετών). Μα ίδιος! Ευχαριστούμε Άγγελε Παυλακάκη».

Οσοι θυμούνται τον Γιάννη Βούρο στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, δεν είναι δύσκολο να διακρίνουν την εκπληκτική ομοιότητα με τον γιο του, Αλέξη που έχει ξεχωρίσει στον χώρο του αθλητισμού και η μία διάκριση έρχεται μετά την άλλη.

 

 

Λες και τρέχω εγώ το 1973. Μα ίδιος!!! Ευχαριστούμε Άγγελε Παυλακάκη,#sauconygreece και #betteryou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Vouros (@giannisvouros) στις 5 Ιούν, 2018 στις 6:26 πμ PDT

Μάλιστα ο ηθοποιός σε συνέντευξή του έχει αναφερθεί στις εντυπωσιακές ικανότητες του Αλέξη, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον αθλητή της οικογένειας». Πριν από μερικούς μήνες, ο Γιάννης Βούρος είχε δημοσιεύσει φωτογραφία του γιου του, λίγο πριν φύγει για σπουδές. Πατέρας και γιος συνδέονται με μια πολύ ισορροπημένη σχέση και ο πρώτος είναι υπερήφανος για την προσωπικότητα που έχει διαμορφώσει ο γιος του.

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιάννης Βούρος βλέπουμε τον Αλέξη επί τω έργω: τρέχει στον στίβο με ζήλο. Οι δικοί του άνθρωποι, τον καμαρώνουν.

08-08-2015 Επίδαυρος."Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων"-Λένα Κώνστα & Γιάννης Βούρος με τον γιo τους, Αλέξη/ NDP Photo Agency
08-08-2015 Επίδαυρος."Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων"-Λένα Κώνστα & Γιάννης Βούρος με τον γιo τους, Αλέξη/ NDP Photo Agency