Το τοπ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν , Φωτογραφία: ΑP images
Το τοπ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν , Φωτογραφία: ΑP images
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Η Ζιζέλ «έκραξε» τα μοντέλα-influencers του Instagram στη Vogue -Το πήρε όμως πίσω μετά τις αντιδράσεις

H Ζιζέλ Μπούντχεν φωτογραφήθηκε για την αμερικανική Vogue και οι δηλώσεις της για τα νεαρά μοντέλα που χρησιμοποιούν το Instagram για προβολή προκάλεσαν αντιδράσεις.

Το τοπ μόντελ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη μέσω του twitter και να απολογηθεί καθώς όσα είπε για τα νέα μοντέλα δεν άρεσαν σε πολλούς του χώρου. 

«Εγώ στο Instagram θα δημοσίευα μόνο φωτογραφίες από ηλιοβασιλέματα. Δεν ανήκω σε αυτή τη γενιά και πρέπει να είμαι ειλικρινής γι’αυτό. Είμαι μεγαλύτερη και πιο σοφή. Αν έπρεπε να προωθήσω τον εαυτό μου με τον τρόπο που το κάνουν τα σημερινά μοντέλα, ξεχάστε το. Δεν θα το έκανα», σημείωσε η Ζιζέλ στη συνέντευξή της στο περιοδικό μόδας. 

Δείτε εδώ:

Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν αντιδράσεις και το τοπ μόντελ αναγκάστηκε λίγες ώρες αργότερα να απολογηθεί και εν μέρει να πάρει πίσω όσα είπε για τα σημερινά μοντέλα. 

«Λυπάμαι που οι δηλώσεις μου στη συνέντευξη της Vogue παρερμηνεύτηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν απλά να εκφράσω ότι προέρχομαι από μια παλαιότερη γενιά και δεν γνωρίζω καλά την τεχνολογία», έγραψε στο Twitter.

«Θαυμάζω τη νεότερη γενιά και τις ικανότητές της να χειρίζεται τις απαιτήσεις των social media. Σίγουρα δεν νιώθω πιο σοφή από κανέναν και πιστεύω ότι όλοι μαθαίνουμε» συμπλήρωσε. 

Δείτε το βίντεο: