NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Γραμμωμένη με τέλειες αναλογίες -Η Μαρία Ανδρούτσου ποζάρει με μπικίνι κι εμείς της βγάζουμε το καπέλο


Λένε πολλά για τον χρόνο.

 Ότι το πέρασμά του είναι αδυσώπητο, ότι τις περισσότερες φορές μας αλλάζει προς το χειρότερο, ότι εξαφανίζει την φρεσκάδα και αφήνει πίσω του παραπανίσια κιλά και ρυτίδες.

Ολα αυτά, ναι, μπορεί να συμβούν. Μπορεί, όμως, και όχι. Yπάρχουν γυναίκες που με τον χρόνο, βελτίωσαν ό,τι δεν τους άρεσε στον εαυτό τους και έγιναν η καλύτερη εκδοχή του.

Μια ηθοποιός, ιδιαιτέρως συμπαθής στο κοινό, είναι μια τέτοια περίπτωση.

Η Μαρία Ανδρούτσου, ή αλλιώς η «Μανίνα» της σειράς Λίφτινγκ, η «Τάμυ» των Σαββατογεννημένων και η «Ξανθίππη» του 50-50 έχει καταφέρει να χτίσει ένα υπέροχο σώμα.

Τι κι αν το βάρος της να πέρασε πολλές διακυμάνσεις μέσα στο χρόνο: εκείνη κατάκτησε τις αναλογίες που πάντα ήθελε και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. H Mαρία Ανδρούτσου σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έχει αποκαλύψει ότι έχασε τα περιττά κιλά με βελονισμό. Μέσα σε τέσσερις μήνες η ηθοποιός απαλλάχθηκε από 13 κιλά.

Η Μαρία Ανδρούτσου ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αποφεύγει τα βαριά γεύματα και το junk food, πίνει πολύ νερό και λέει όχι στο αλκοόλ.

Ετσι συντηρεί το πραγματικά θεαματικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς της. Η Μαρία Ανδρούτσου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες με μπικίνι και οι χιλιάδες followers της δεν μπορούσαν παρά να υποκλιθούν στην εικόνα της: ένα καλλίγραμμο σώμα και ένα δυνατό χαμόγελο. 

Chapeau! 

maria_androutsou/ Instagram
maria_androutsou/ Instagram
maria_androutsou/ Instagram
maria_androutsou/ Instagram
maria_androutsou/ Instagram
maria_androutsou/ Instagram