Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ROYAL VIBES

Η Σούζαν Σάραντον στα 71 της συναντά την βασίλισσα Ελισάβετ -Με εμφάνιση που μας βάζει τα γυαλιά


Το στιλ δεν είναι μόνο θέμα ενδυματολογικών επιλογών, έχει να κάνει κυρίως με τη στάση ζωής που ακολουθεί ο καθένας από εμάς.

Κάθε δεκαετία της ζωής μας κουβαλά τα δικά της «δώρα» και μας προχωρά. Μας μαθαίνει να ικανοποιούμε καλύτερα τις ανάγκες μας και βελτιώνει τη σχέση με τον εαυτό μας.

Μια γυναίκα στα 71 της χρόνια μάς δείχνει πόσο αρμονικά συμβάδισε με το χρόνο.

Η Σούζαν Σάραντον έκανε δημόσια εμφάνιση και άφησε την στιλιστική της επιλογή να μιλήσει από μόνη της. Η ηθοποιός έδωσε το παρών σε αγώνες (Royal Windsor Cup Polo) στο Guards Polo Club στο Windsor την Κυριακή, παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου (αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες πόλο λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο προς τιμήν της βασίλισσας και συγκεντρώνουν λαμπερά ονόματα από όλους τους χώρους της δημόσιας ζωής- είναι ένα από τα πέντε μεγαλύτερα τουρνουά πόλο του κόσμου) και το φόρεμά της αλλά και ο τρόπος που το συνδύασε δεν μπορούσαν παρά να μας κεντρίσουν τον ενδιαφέρον.

H Σούζαν Σάραντον επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Τory Burch και οι κόκκινες, suede πλατφόρμες της συμπλήρωσαν το outfit της.

Xρυσά statement κοσμήματα και κόκκινο κραγιόν: οι λεπτομέρειες που απογείωσαν την σικ εμφάνισή της.

Mια γυναίκα στα 71 της χρόνια έχει πια μάθει τους αλάνθαστους κανόνες που οδηγούν σε εμφανίσεις που αφήνουν χωρίς προσπάθεια το στίγμα τους. Η Σούζαν Σάραντον είναι αυτή που είναι και είναι φανερό ότι δεν θέλει να αποδείξει τίποτα. Ο αέρας που αφήνει το πέρασμά της είναι σαρωτικός.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image