AP Images
AP Images
ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

H Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ λάμπει στα 53 της χρόνια φορώντας ένα κλασικό DSquared2 φόρεμα


Κάθε δεκαετία στη ζωή μιας γυναίκας είναι ένας διαφορετικός σταθμός. Όσο τα χρόνια περνούν, κάθε γυναίκα αντιλαμβάνεται τι της έχει αφήσει ο κάθε σταθμός και προχωρά την πορεία της στη ζωή με μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Η φροντίδα του εαυτού της είναι ανάλογη με την λάμψη που εκπέμπει.

Η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ στα 53 της χρόνια, φαίνεται ότι έχει κάνει καλή δουλειά με τον εαυτό της. Έτσι μπορεί να εξηγηθούν η φρεσκάδα της, οι αναλογίες της, η καθαρότητα στο βλέμμα της.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, στενή φίλη του Έλτον Τζον επί σειρά ετών, δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση του ιδρύματος του καλλιτέχνη για το AIDS. Ενα γκαλά φιλανθρωπικού πνεύματος με διάσημες παρουσίες και άλλες τόσες λαμπερές εμφανίσεις. Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αφέθηκε στην αιώνια γοητεία του λευκού. H custom made δημιουργία του οίκου DSquared2 αγκάλιασε το σώμα της ηθοποιού και η νεανικότητα του προσώπου της ήταν αρκετή για να μας κάνει να ανατρέξουμε στα μυστικά ομορφιάς της.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής, -αποφεύγοντας συστηματικά λιπαρά και συντηρητικά-, τρώει πάντα πολύ ελαφρύ βραδινό, τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί από τα 20 της χρόνια προφύλαξαν σε μεγάλο βαθμό την επιδερμίδα της, ποτέ δεν κοιμάται με κλειστά παράθυρα ή με ανοιχτή θέρμανση και περπατά πολύ στον καθαρό αέρα.

Ολα αυτά είναι αρκετά για να την κάνουν, δίχως υπερβολή, να λάμπει και δεν είναι ιδέα μας. Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες από την δημόσια εμφάνισή της είναι η απόδειξη.

 

Thank you @eltonjohn and @davidfurnish for a wonderful evening of fundraising for @ejaf at glorious Woodside

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) στις 28 Ιούν, 2018 στις 2:52 πμ PDT