AP Images
AP Images
ΣΤΟ INSTAGRAM

Γιολάντα Χαντίντ: Η μητέρα της Τζίτζι και της Μπέλα φωτογραφίζεται στα 54 με το πιο τολμηρό μαγιό


Για την Γιολάντα Χαντίντ, την μητέρα των Gigi και Bella Ηadid, η δεκαετία των 50 είναι «μαγική».

Με αυτή ακριβώς τη λέξη την χαρακτηρίζει στην ανάρτησή της στο Instagram.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε είναι η τρανή απόδειξη ότι η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο στη ζωή μιας γυναίκας όταν η ίδια είναι αποφασισμένη να ζει και να απολαμβάνει έντονα την κάθε στιγμή.

Περίπου 3.000.000 followers αριθμεί ο λογαριασμός της Γιολάντα στο Instagram και όσοι παρακολουθούν τις αναρτήσεις της δεν μπορεί να μην έχουν προσέξει ότι εδώ μιλάμε για μια «πρέσβειρα» αυτοπεποίθησης.

«Δεν δεσμεύομαι άλλο από την κριτική των άλλων αλλά από μια βαθιά αίσθηση αυτοπεποίθησης, ελευθερίας και αποδοχής της καλύτερης εκδοχής του εαυτού μου με ευγνωμοσύνη» έγραψε χαρακτηριστικά η Γιολάντα υμνώντας με τον δικό της τρόπο τη γυναικεία φύση.

Σε ασπρόμαυρο φόντο και φορώντας άκρως αποκαλυπτικό bikini -συνδυασμένο με ένα στενό τοπ- πάει κόντρα στο πέρασμα του χρόνου και προβάλλει την εικόνα μιας γυναίκας που δεν έχει ηλικία. Γιατί το να νιώθεις ποθητή, πράγματι, δεν έχει ηλικία. Οι εντυπωσιακές αναλογίες της είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του υγιεινού τρόπου ζωής που ακολουθεί.

Πίνει νερό και λεμόνι, το πρωινό της αποτελείται από βρώμη, βιολογικό βούτυρο, αμύγδαλα, φράουλες, μέλι και λίγη στέβια, το μεσημεριανό της μια σαλάτα με πρωτείνες και το βραδινό της είναι το πιο ελαφρύ γεύμα της ημέρας.

Γι’αυτό και το σώμα της παραμένει υγιές και η ίδια, στα καλύτερά της. Βλέποντας κανείς την Γιολάντα, σκέφτεται ότι η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ πρέπει να κάνουν πολλά ακόμα για να την φτάσουν, μιας και η ίδια τρέχει σε τρελές ταχύτητες! Magical 50s!