Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΜΑΥΡΗ ΓΑΖΕΛΑ

Στα 48 της η Ναόμι Κάμπελ αφήνει ελάχιστα στη φαντασία -Με σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα στο πάρτι της Vogue


Τις τελευταίες ημέρες, η καρδιά της μόδας χτυπά στο Παρίσι. Στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής. Eκεί που οι κορυφαίοι οίκοι μας δίνουν μια πρώτη γεύση από τις δημιουργίες τους για τη νέα σεζόν.

Το Παρίσι έχει υποδεχθεί αστέρες από τον χώρο της βιομηχανίας της μόδας και του θεάματος και έχουν την δική τους θέση στο front row.

Η μία λαμπερή παρουσία διαδέχεται την άλλη, σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων. Κάθε εμφάνιση μπορεί να περιγράψει με τον πιο εύστοχο τρόπο ένα κομμάτι της προσωπικότητας της κάθε σταρ.

Στο μεγάλο πάρτι της Vogue στο Παρίσι που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, η Ναόμι Κάμπελ ήταν μια από τις παρουσίες που έκαναν τα βλέμματα να μείνουν για ώρα στην εμφάνισή της.

Το φόρεμά της εκφράζει πράγματι σε ένα μεγάλο βαθμό την προσωπικότητά της. Τολμηρό και αποκαλυπτικό: η διαφάνειά του αγκάλιαζε το σώμα της, αφήνοντας στην φαντασία μόνο τα απαραίτητα.

H πραγματικά εντυπωσιακή δημιουργία που επέλεξε η Ναόμι Κάμπελ για την εμφάνισή της στο πάρτι της Vogue έμοιαζε με ένα μικρό έργο τέχνης. Η αριστοτεχνική του δομή φαινόταν μελετημένη μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια. Ανετα θα μπορούσαμε να το δούμε στο Met Gala. Η Ναόμι Κάμπελ έχοντας διανύσει χιλιόμετρα στην πασαρέλα, ξέρει να δημιουργεί το δικό της, αυτοσχέδιο catwalk όπου κι αν εμφανιστεί.

Οι προβολείς δεν μπορούσαν να την χορτάσουν κι εκείνη φαίνεται ότι θέλει να γεύεται συνεχώς την προσοχή. To φόρεμά της είχε την υπογραφή του οίκου Alaia και τα πέδιλά της, του οίκου Christian Louboutin. Τα statement κοσμήματά της ήταν η λεπτομέρεια που συμπλήρωσε θριαμβευτικά το οutfit της.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image