AP Images
AP Images
MIA ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΙΝΗΣΗ

Xάρι και Μέγκαν: Η ευχαριστήρια κάρτα που έστειλαν για το γάμο τους μαζί με μια υπέροχη φωτογραφία τους


Στις 19 Ιουλίου, συμπληρώνονται δύο μήνες από έναν γάμο που έγραψε τη δική του σελίδα στην ατζέντα με τα lifestyle γεγονότα του 2018.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζουν πλέον τη δική τους συζυγική πραγματικότητα. Πολύ μελάνι χύθηκε και άπλετος διαδικτυακός αέρας και τηλεοπτικός χρόνος αφιερώθηκε για την κάλυψη του γάμου τους αλλά και για τον απόηχό της. Φωτογραφίες, πορτραίτα, μικρά παραλειπόμενα και άγνωστες λεπτομέρειες είδαν το φως της δημοσιότητας αστραπιαία.

Οι δύο τους απολαμβάνουν τη συζυγική τους ζωή και η δημοφιλία τους, σε όλο τον κόσμο, έχει εκτιναχθεί. Κάθε τους κίνηση και εμφάνιση μπαίνει στο μικροσκόπιο. Ίσως να νομίζετε ότι έχετε δει και έχετε διαβάσει τα πάντα για το γάμο τους. Μια δημοσίευση σε έναν λογαριασμό στο Instagram, έδειξε ότι τελικά μάλλον δεν τα είχαμε δει όλα.

Η ευχαριστήρια κάρτα του Χάρι και της Μέγκαν για τον γάμο τους έδειξε ότι το ζευγάρι εκτιμά το ενδιαφέρον, την αγάπη, τις ευχές και την εκτίμηση που δέχτηκε. Οι ευχαριστήριες κάρτες συνοδεύονταν από ένα υπέροχο γαμήλιο πορτραίτο του ζευγαριού.

Η δημοσίευση έγινε από τον Instagram λογαριασμό «Letters Royal».

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ενθουσιασμένοι από τις ιδιαίτερα ευγενικές κάρτες και γράμματα που δέχτηκαν για το γάμο τους και είναι συγκινημένοι που μπήκατε στον κόπο να γράψετε αυτά τα λόγια. Ηταν μια υπέροχη κίνηση από εσάς που εκτιμήθηκε δεόντως από το ζευγάρι και σας στέλνει τις πιο θερμές ευχές του».

Η κάρτα συνοδεύτηκε από μια γαμήλια φωτογραφία του ζευγαριού, τραβηγμένη από τον Alexi Lubomirski.

 

Δείτε την δημοσίευση που έκανε την αποκάλυψη!

 

 

TRH The Duke and Duchess of Sussex Wedding 2018 #royalmail #royalletter #royalreply

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Letters (@lettersroyal) στις 5 Ιούλ, 2018 στις 5:58 μμ PDT