NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
10|07|2018 11:00
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

H Mαρία Κωνσταντάκη αποκαλύπτει τη σέξι πλευρά της -Η φωτογραφία με μαγιό που «σαρώνει»


H Mαρία Κωνσταντάκη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Αν κάτι χαρακτηρίζει την ηθοποιό και ραδιοφωνική παραγωγό, Μαρία Κωνσταντάκη είναι το χιούμορ και η αφοπλιστικός αυθορμητισμός της μπροστά στον τηλεοπτικό φακό και πίσω από το μικρόφωνο.

Κάθε της συνέντευξη είναι πάντα ένας «χείμαρρος» από αυτοσαρκασμό: ποτέ δεν προσπαθεί να πείσει ότι είναι «η ωραία και η μοιραία». Καθόλου δεν την απασχολεί κάτι τέτοιο. Αυτό που περισσότερο την νοιάζει είναι να είναι απλά ο εαυτός της. Και τα καταφέρνει περίφημα. Τον φροντίζει και με το παραπάνω.

Αυτό μαρτυρά και η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στις διακοπές της δείχνοντας τις υπέροχες αναλογίες της φορώντας μπικίνι. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές πόζες. Η Μαρία Κωνσταντάκη έδειξε μια άλλη πτυχή της που ξεφεύγει αρκετά από τον σχεδόν «εφηβικό» τρόπο που επιδεικνύει τον εαυτό της μπροστά στον φακό.

Μπορεί να γίνει μοιραία, αν το θελήσει, κι ας νιώθει ακόμα παιδί.

Instagram
Instagram

Σε παλαιότερη συνέντευξή της συνέντευξή της στο Down Town Kύπρου έχει μιλήσει για την σχέση της με τον εαυτό της:

«Στο τέλος του Λυκείου άρχισα να παίρνω τα πάνω μου και στο Πανεπιστήμιο απελευθερώθηκα πιο πολύ. Είχα άχαρη εφηβεία. Ήμουν εξαιρετικά αδύνατη, φορούσα γυαλιά μυωπίας, είχε κάνει καμπούρα η μύτη μου και είχα κουρευτεί σαν τη Μαντόνα την εποχή του True Blue, οπότε δεν ήμουν και τέρας θηλυκότητας. Για να καταλάβεις, το καλοκαίρι που θα πήγαινα Α’ Γυμνασίου, με είχε δει μία κυρία στην παραλία με το σορτσάκι και το μπλουζάκι μου και με είχε περάσει για αγόρι. Δεν ήμουν από τα κορίτσια που τα αγόρια τους ζητούσαν να τα φτιάξουνε. Τελειώνοντας το σχολείο και μπαίνοντας στο Πανεπιστήμιο είχα την ευκαιρία να κάνω μία νέα αρχή. Αλλά μη φανταστείς ότι ήμουν ποτέ από τις κοπέλες που φορούσαν μίνι φούστες και τακούνια».

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram