NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ

Pin up girl -Η Δήμητρα Παπαδοπούλου σε σούπερ καυτή φωτογράφιση με μαγιό για εξώφυλλο περιοδικού


Η Δήμητρα Παπαδοπούλου σπάνια φωτογραφίζεται με concept.

Δεν είναι τόσο φίλη με τον φωτογραφικό φακό: πιο πολύ την ενδιαφέρει αυτό που θα πει και θα γράψει. Σίγουρα όχι, το πώς η ίδια θα «γράψει» μπροστά στον φακό.

Την θεατρική σεζόν που πέρασε, επέστρεψε στη σκηνή και έγινε η «Μαντάμ Σουσού»: η ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά που ξεγλιστρά από την πραγματικότητα -με τους κόσμους που φτιάχνει- και την υποτιμά βαθιά.

Η Μαντάμ Σουσού, αυτό το καλοκαίρι, με μια βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.Η φετινή χρονιά έφερε στην Δήμητρα Παπαδοπούλου άλλη μια δυνατή στιγμή στη θεατρική της πορεία.

Aυτή την εβδομάδα, μια φωτογράφισή της για το εβδομαδιαίο περιοδικό Hello! κάνει αίσθηση: η Δήμητρα Παπαδοπούλου φωτογραφίζεται με μαγιό, με μια σχεδόν εφηβική αύρα.

Κάθε κλικ κλείνει μέσα του το καλοκαίρι και η ίδια δείχνει για πρώτη φορά μια άλλη πλευρά της. Ολα αυτά τα χρόνια της πορείας της σε τηλεόραση και θέατρο, πίσω από τα κείμενα της και τον εσωστρεφή τρόπο ζωής της, δεν είχαμε γνωρίσει αυτή την πτυχή της. Η ηθοποιός παίζει έναν διαφορετικό «ρόλο» μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

«Υγεία, ευτυχία, ισορροπία: Αυτά ψάχνω, όπου μπορώ, στην πραγματικότητα, στους φίλους μου, σε μια βόλτα, στον ύπνο μου. Όπου βρεθώ κι όπου με παίρνει. Με χαλάει το γήρας σαν έννοια, αλλά επειδή είμαι θέση αισιόδοξη, θα βρω και τα καλά που έχει το να μεγαλώνεις...» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο bovary.gr