NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΟΙ «ΜΑΓΙΣΣΕΣ» ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ

«Οι Μάγισσες της Σμύρνης»: Οι επίσημες φωτογραφίες των πρωταγωνιστών με τις εκπληκτικές μεταμορφώσεις τους


Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, ωστόσο οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στις παραστάσεις που θα σηκώσουν αυλαία στις αρχές του φθινοπώρου, ήδη κρατούν στα χέρια τους το ρόλο τους.

Η θεατρική σεζόν που έρχεται θα βρει στις «επάλξεις» σημαντικά ονόματα του χώρου της υποκριτικής και ακριβές παραγωγές προσδοκούν μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Μια από αυτές τις παραγωγές είναι και οι «Μάγισσες της Σμύρνης».

Το best seller της Μάρας Μεϊμαρίδη θα ζωντανέψει στη σκηνή του «Παλλάς» και μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται συγκινήσεις περιμένει τους θεατές. Ηδη από τις αρχές της άνοιξης, είχαμε πάρει μια γεύση από το καστ της παράστασης, αλλά πλέον στη δημοσιότητα ήρθαν και οι επίσημες φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της.

Η Μαρία Καβογιάννη, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Μελέτης Ηλίας και η Νικολέτα Βλαβιανού θα κρατήσουν τους βασικούς ρόλους, ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σταμάτη Φασούλη.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι οι μεταμορφώσεις τους. Οι ηθοποιοί θέλοντας να μας μεταφέρουν την ατμόσφαιρα της εποχής στην οποία διαδραματίζεται η υπόθεση του έργου της Μάρας Μεϊμαρίδη, αφέθηκαν στα χέρια έμπειρων hair και make up artists και το αισθητικό αποτέλεσμα τους δικαιώνει.

13 χρόνια μετά την τηλεοπτική μεταφορά του έργου, το Παλλάς περιμένει τους θεατές για να μυηθούν σε έναν κόσμο με «φίλτρα, έρωτες και παιχνίδια εξουσίας», με φόντο τη Σμύρνη. Από τις 10 Οκτωβρίου.