ndp photo
ndp photo
22|07|2018 11:55
SHARE
ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ

H Φωτεινή Δάρρα τραγούδησε στην σκηνή με τον πατέρα της -Η συγκινητική στιγμή στην συναυλία της


Η Φωτεινή Δάρρα είναι μία από τις καλύτερες καλλιτέχνιδες στο είδος της.

Μια ερμηνεύτρια με μαγευτική φωνή και τεράστιο ταλέντο, που έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της μουσικής και πολλές αξιοθαύμαστες δουλειές.

Ακόμα, είναι μια πανέμορφη και λαμπερή γυναίκα, με εντυπωσιακή παρουσία που μαγνητίζει.

Αυτό συνέβη και στις 21 Ιουλίου στην συναυλία της στο Κηποθέατρο Παπάγου. Η Φωτεινή ταξίδεψε το κοινό της με την μελωδική φωνή και τα τραγούδια της, ενώ η βραδιά τους επιφύλασσε μια έκπληξη.

 Για την ακρίβεια μια πολύ τρυφερή και συγκινητική στιγμή.

Στην σκηνή παρέα της, ανέβηκε ο πατέρας της τραγουδίστριας. Εκείνη τον αγκάλιασε και τραγούδησαν μαζί και οι δύο εμφανώς συγκινημένοι. Αργότερα μοιράστηκε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «ντουέτο με τον μπαμπά μου στην συναυλία μας στο Κηποθέατρο Παπάγου! Χορός και τραγούδι. Μπαμπά σ’αγαπώ»!!

ndp photo
ndp photo

Η ερμηνεύτρια φορούσε μια κομψή ολόσωμη φόρμα, σε έντονη μπλε απόχρωση που της πήγαινε πολύ, ενώ είχε τα μισά μαλλιά της πιασμένα και τα υπόλοιπα έπεφταν σε κύματα. Φορούσε το signature κόκκινο κραγιόν της και σκουλαρίκια με πέτρες.

Το πρόγραμμά και οι επιτυχίες της Φωτεινής Δάρρα μάγεψαν τους παρευρισκόμενους, σε μια ξεχωριστή βραδιά, με αποκορύφωμα την γλυκιά αγκαλιά του μπαμπά της.

ndp photo
ndp photo