Χριστίνα Λαμπίρη: Συντετριμμένη βλέπει στον ΑΝΤ1 πώς είναι σήμερα το σπίτι της  | 0 bovary.gr
Χριστίνα Λαμπίρη: Συντετριμμένη βλέπει στον ΑΝΤ1 πώς είναι σήμερα το σπίτι της | 0 bovary.gr
26|07|2018 11:59
SHARE
ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

Χριστίνα Λαμπίρη: Συντετριμμένη βλέπει στον ΑΝΤ1 πώς είναι σήμερα το σπίτι της


Κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στην τραγωδία που ζει η χώρα μας αυτές τις ημέρες.

Καθημερινά έρχονται στο φως ιστορίες ανθρώπων που έχασαν τους συγγενείς, τους φίλους, τα ζώα και τα σπίτια τους. 

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη και ο σύζυγός της, Θανάσης Αδαμόπουλος βρίσκονταν στο Μάτι την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά. Και μπορεί να είναι ευγνώμονες που είναι ζωντανοί, ωστόσο οι εικόνες έχουν χαραχτεί για πάντα στο μυαλό τους. 

 Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 7» και αποκάλυψε όλα όσα έζησε στον πύρηνο εφιάλτη.

«Το σπίτι μου έχει καταστραφεί. Ναι είναι το σπίτι μου. Ήταν το σπίτι μου. Εγώ ήμουν χαλαρή. Ο άντρας μου έκανε μπάνιο. Είναι η καθημερινότητά μας σε εξέλιξη… Ήξερα ότι η φωτιά είναι στον Νέο Βουτζά και μέσα σε τρία τέταρτα έγινε η απόλυτη καταστροφή που βλέπετε εδώ…» είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Λαμπίρη.

 

 

Χθες, είχε περιγράψει πως βρίσκεται ακόμη σε σύγχυση και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ ανέφερε πως μεταξύ των νεκρών είναι και δύο κολλητοί φίλοι του συζύγου της. «Καταστραφήκαμε εντελώς! Το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στην ταβέρνα που απανθρακώθηκαν 26 συμπολίτες μας... Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δυο πολύ κολλητοί φίλοι του άνδρα μου... Εμείς ούτε που καταλάβαμε τι συνέβη! Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Η φωτιά μας περικύκλωσε μέσα στο σπίτι μας και προσπαθήσαμε να σώσουμε ότι σωζόταν! Εγώ ειλικρινά ούτε που έχω καταλάβει πως τελικά σώθηκα! Το σπίτι μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Έμεινε μόνο ένα δωμάτιο από όλο το σπίτι και τώρα μαζεύω σε κούτες ότι έχει σωθεί για να σηκωθώ να φύγω. Το σπίτι του αδερφού του άντρα μου Θανάση, είναι ακριβώς δίπλα από το δικό μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Πραγματικά είμαι σε απίστευτη σύγχυση και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον σώσαμε τη ζωή μας».