Η ηθοποιός Χίλαρι Νταφ, Φωτογραφία: ΑP images/ Charles Sykes
Η ηθοποιός Χίλαρι Νταφ, Φωτογραφία: ΑP images/ Charles Sykes
INSTAGRAM

Η Χίλαρι Νταφ ασφυκτιά μέσα στο μπικίνι της και δηλώνει ότι η εγκυμοσύνη είναι δύσκολη


Η 30χρονη ηθοποιός Χίλαρι Νταφ που θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά μετά από 6 χρόνια, θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της μέσω Instagram για την εγκυμοσύνη της. 

Η Χίλαρι Νταφ είναι ζευγάρι με τον 31χρονο τραγουδιστή Matthew Koma, o οποίος θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς και δήλωσε ενθουσιασμένος με τα νέα πως θα αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια που υπήρξε teen icon και ένα από τα παιδιά - θαύματα της Disney και του Χόλιγουντ, έχει ακόμη έναν γιο, τον 6 ετών Luca Cruz, από τον πρώην σύζυγό της και αθλητή του χόκεϊ επί πάγου Mike Comrie.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με μπικίνι, η 30χρονη σημειώνει ότι η εγκυμοσύνη είναι δύσκολη. 

«Το στήθος μου είναι μεγάλο, η κοιλιά μου επίσης. Ολο μου το σώμα μεγαλώνει. Φίλε, η εγκυμοσύνη είναι δύσκολη. Στέλνω την αγάπη μου σε όλες τις μαμάδες του κόσμου που το κάνουν να φαίνεται αβίαστο. Αυτό το ταξίδι της εγκυμοσύνης είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα τόσο ξεχωριστό» σημειώνει μεταξύ άλλων στο προφίλ της. 

Δείτε εδώ:

«Είναι τόσο αξιαγάπητο να έχεις μια ζωούλα μέσα στο σώμα σου και να ονειρεύεσαι συνέχεια τα συναρπαστικές περιπέτειες που θα έρθουν στο μέλλον. Είναι σχεδόν αδύνατο να μου χωρέσουν τα παπούτσια μου και έχω κουραστεί να ξυπνάω μέσα στη νύχτα 9 φορές για να πάω στην τουαλέτα. Κοιτάω αυτό το περίεργο σώμα στον καθρέφτη μου που δεν είναι δικό μου. Αυτή είναι μια υπενθύμιση στον εαυτό μου και σε όλες τις γυναίκες για το πόσο δυνατές και όμορφες είμαστε» συμπληρώνει. 

 

 

Guess what guys! @matthewkoma and I made a little princess of our own and we couldn’t be more excited!!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις 8 Ιούν, 2018 στις 9:43 πμ PDT

 

 

I win.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις 20 Ιούλ, 2018 στις 8:26 μμ PDT

 

 

New episode on tomorrow of @youngertv ...this was towards the end of filming when babyB was getting harder&harder to hide

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις 16 Ιούλ, 2018 στις 9:38 μμ PDT