Kevin Kennedy Ryan II/ Twitter -Sean Cook Wedding Photography
Kevin Kennedy Ryan II/ Twitter -Sean Cook Wedding Photography
VIRAL

Aυτή η γαμήλια φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου για έναν απρόσμενο λόγο


Αν νομίζεις ότι στο γάμο που σχεδιάζεις, όλα θα γίνουν ακριβώς όπως τα έχεις υπολογίσει, μάλλον δεν έχεις ακούσει αρκετές αληθινές γαμήλιες ιστορίες, με απρόοπτα που σίγουρα κανείς δεν είχε προβλέψει και περιστατικά που ξεπερνούν ακόμα και την πιο ζωηρή φαντασία.

Η πραγματικότητα πολλές φορές διαψεύδει τα σχέδιά μας και μας «εκπαιδεύει» σε μια άλλη φιλοσοφία ζωής. Αυτή του «όλα να τα περιμένεις».

Ο Kevin και η Jessica έκλεισαν τρία χρόνια γάμου και ξεφυλλίζοντας το γαμήλιο άλμπουμ τους, μοιράστηκαν μια φωτογραφική στιγμή που δεν θα την χαρακτήριζες «συνηθισμένη».

Συγκεκριμένα, ο Kevin Kennedy Ryan μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, δημοσίευσε μια φωτογραφία που δεν άργησε να γίνει viral για τον πιο απρόσμενο λόγο: γιατί ο φακός πρόλαβε να καταγράψει... μια λιποθυμία.

Tην ώρα που o Κevin και η Jessica έδιναν το πρώτο τους φιλί ως παντρεμένο ζευγάρι, η ετεροθαλής αδελφή του γαμπρού έχασε για λίγο τις αισθήσεις της και έπεσε στο πάτωμα αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Kevin Kennedy Ryan II/ Twitter -Sean Cook Wedding Photography)
Kevin Kennedy Ryan II/ Twitter -Sean Cook Wedding Photography)

Κάθε φωτογραφία κρύβει μια μικρή ή μεγάλη ιστορία. Ετσι, και η εν λόγω φωτογραφία έχει τη δική της εξήγηση. O Κevin, μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας, κατακλύστηκε από ερωτήσεις.

«Τι συνέβη ακριβώς;»: ο Kevin μιλώντας στο Press Association μας έλυσε την απορία.

«Hταν μια ημέρα με υπερβολική ζέστη στο Σικάγο. Πρέπει να είχε 36 με 38 βαθμούς έξω. Ολο το μεσημέρι ήμασταν στη λίμνη, με τον ήλιο να καίει και τραβούσαμε φωτογραφίες. Η τελετή ήταν στις 6 το απόγευμα. Ολοι μας τρέχαμε σαν τρελοί εκείνη την ημέρα και κανείς μας πιθανότατα δεν είχε καταναλώσει αρκετό νερό ή φαγητό. Θεωρώ ότι η ζέστη «νίκησε» τις δυνάμεις της αδελφής μου κατά τη διάρκεια της τελετής. Λίγο μετά το «Kαι τώρα μπορείς να φιλήσεις τη νύφη», αγκαλιάστηκα με τη σύζυγό μου και ξαφνικά ακούσαμε έναν γδούπο. Μας πήρε λίγα δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσουμε τι είχε συμβεί. Κοιτάξαμε κάτω και είδαμε την αδελφή μου στο πάτωμα. Μείναμε άφωνοι και φοβηθήκαμε γιατί σκεφτήκαμε ότι μάλλον κάτι πιο σοβαρό είχε συμβεί».

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η αδελφή του Kevin ξαναβρήκε τις αισθήσεις της.

 

Σε δηλώσεις του στο Independent, o Κevin πρόσθεσε ότι η αδελφή του αφότου επανήλθε, -λόγω της αστάθειάς της-, παρακολούθησε την υπόλοιπη τελετή με ένα κρύο ποτήρι νερό στα χέρια της.

Οταν ο φωτογράφος επεξεργαζόταν τα γαμήλια καρέ, συνειδητοποίησε ότι είχε προλάβει να τραβήξει την άτυχη στιγμή και ρώτησε το ζευγάρι αν ήθελε να συμπεριληφθεί η φωτογραφία στο άλμπουμ του.

Το ζευγάρι θεώρησε «επικό» το φωτογραφικό καρέ που πλέον είναι σε περίοπτη θέση στο σπίτι του.

Οι υπόλοιπες γαμήλιες φωτογραφίες είναι μεν ρομαντικές αλλά σίγουρα δεν μπορούν να υπερβούν σε πρωτοτυπία την επίμαχη φωτογραφία που έγινε viral.