psychandsquats/ Instagram
psychandsquats/ Instagram
ΣΤΟ INSTAGRAM

Influencer αποκαλύπτει το τρικ για να δείχνεις καλλίγραμμη φορώντας κολάν


Σε έναν κόσμο γεμάτο influencers, μείνε ο εαυτός σου.

Τα social media έχουν δημιουργήσει μια εντελώς δική τους πραγματικότητα: αν ασχολείσαι πολύ με αυτά, θα έχεις διαπιστώσει ότι έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου και κατ’επέκτασιν ο τρόπος ζωής σου.

Αψεγάδιαστα σώματα με ρετούς, βομβαρδισμός από διαγωνισμούς με προιόντα, ανταγωνισμός, πόζες βγαλμένες από editorial μόδας, likes, comments και ένα διαρκές άγχος για την εικόνα μας. «Πώς έχει βγει; Εχω βγει καλή;», «Θα πάρω αρκετά likes;», «Θα δουν το ποστ μου αυτοί που θέλω;» «Μήπως η φωτογραφία μου χρειάζεται λίγο παραπάνω ρετούς;».

Ολα αυτά δεν υπήρχαν πριν: είναι απλά μια «κατασκευή» των καιρών μας.

Εχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο αληθινές είναι οι φωτογραφίες που βλέπεις στο Instagram; Σε αυτή τη σκέψη θέλει να σε βάλει η Stacey Lee, ψυχολόγος και influencer με παραπάνω από 40.000 followers στο Instagram.

Με ένα ποστ της, θέλει απλά να αποδείξει ότι «αυτό που βλέπεις, δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται». Μπορείς κι εσύ να το πετύχεις αν θέλεις, με «τρικ» που... ξεγελούν το μάτι!

 

 

Φορώντας το κολάν της και με δύο φωτογραφίες μας δείχνει τη διαφορά πραγματικότητας και Instagram-πραγματικότητας.

Στα αριστερά, η Stacey Lee ποζάρει με το κολάν της να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της κοιλιάς της και στα δεξιά, το κολάν την αποκαλύπτει όλη.

Αν δεις μόνο την πρώτη φωτογραφία, θα σκεφτείς ότι η Stacey Lee διαθέτει ένα αψεγάδιαστο σώμα. Ομως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και είναι μία: κανείς δεν είναι τέλειος. Είναι απλά ο εαυτός του και αυτό είναι κάτι μοναδικό. 

Aυτό θέλει να δείξει η Stacey με τις δημοσιεύσεις της: θέλει να ξεπεράσεις τυχόν φόβους, ανασφάλειες και λάθος εκτιμήσεις για την εικόνα σου, όταν την συγκρίνεις με την εικόνα ανθρώπων που έχουν κάνει την ενασχόληση με τα social media επάγγελμα.