AP/Matt Dunham
AP/Matt Dunham
ROYAL GIFT

Η Μέγκαν Μαρκλ έλαβε το πρώτο δώρο για τα γενέθλιά της -Από ποιον και ποια είναι η σημασία του


Τα γενέθλια της Μέγκαν Μαρκλ πλησιάζουν και στη Βρετανία ετοιμάζονται να το γιορτάσουν.

Η Δούκισσα του Σάσεξ κλείνει τα 37 στις 4 Αυγούστου και θα είναι τα πρώτα της γενέθλια ως παντρεμένη με τον πρίγκιπα Χάρι.

Το νεόνυμφο ζευγάρι αναμένεται να γιορτάσει σε γάμο καθώς ο Χάρι θα γίνει κουμπάρος στον πολύ καλό του φίλο Τσάρλι βαν Στρόμπενζι.

Παρόλα αυτά, η εορτάζουσα θα λάβει πολλά δώρα φέτος, που θα είναι ακριβά και πολύτιμα, τόσο από την βασιλική οικογένεια όσο και από θαυμαστές.

Από ότι φαίνεται, η Μέγκαν ήδη έλαβε νωρίτερα το πρώτο της δώρο. Και δεν είναι από τον Δούκα του Σάσεξ.

Μάλιστα, το δώρο είναι υπέροχο αλλά και πολύ κοντά στις πεποιθήσεις της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, ο οργανισμός PETA για τα δικαιώματα των ζώων έστειλε στην Μέγκαν μια τσάντα αξίας 290 λιρών.

Alexandra K.
Alexandra K.

Η τσάντα είναι δημιουργία της σχεδιάστριας Alexandra K. και είναι στο χρώμα του κόκκινου της Βουργουνδίας.

Η τσάντα έχει φτιαχτεί με vegan δέρμα και χωρίς να χρησιμοποιηθούν ζώα. Έχει χρυσές λεπτομέρειες, ενώ έχει ένα χρυσό έμβλημα που γράφει: «This bad is animal cruelty free and vegan».

Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό OK!, η διευθύντρια της PETA, Ελίζα Άλλεν, δήλωσε: «Η PETA πιστεύει ότι αυτή η φιλική προς τα ζώα τσάντα είναι τέλεια για την Δούκισσα καθώς νοιάζεται για τα ζώα και το περιβάλλον, σε αντίθεση με την βιομηχανία του δέρματος και το εμπόριο κρέατος, που σκοτώνουν πάνω από 1 δισ. ζώα τον χρόνο.

AP
AP

Αυτή η μοναδική handbag θα εμπνεύσει την Δούκισσα να αγκαλιάσει την vegan μόδα και να αφήσει τα δέρματα ζώων έξω από την ντουλάπα της, όπως έχει κάνει με τη γούνα. Ελπίζουμε ότι το δώρο μας θα ενθαρρύνει τη βασιλική οικογένεια και τους θαυμαστές της να αγκαλιάσουν brands όπως η Alexandra K. και να μείνουν μακριά από την σκληρότητα κατά των ζώων».

Ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, η Μέγκαν δεν μπορεί να κρατήσει δώρα από ανθρώπους που δεν ξέρει, ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση μπορεί να το κρατήσει, καθώς πρόκειται για παγκόσμιο οργανισμό.