Φωτογραφία: ΝDP
Φωτογραφία: ΝDP
06|08|2018 11:33
SHARE
ΝΑΤΑΣΑ ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗ

Νατάσα Εξηνταβελώνη: Η ηθοποιός του Ταμάμ, κάνει το γύρο του Internet, με αυτό το απίστευτο βίντεο


Πώς κατάφερε το «Κατερινάκι» στη σειρά του ΑΝΤ1, Ταμάμ, να γίνει σήμερα η πιο viral περσόνα της Ελλάδας;

Η ταλαντούχα και πανέμορφη Νατάσα Εξηνταβελώνη είναι η απόδειξη ότι το -πηγαίο- χιούμορ είναι ένα από τα πιο σημαντικά όπλα για έναν ηθοποιό. Η Νατάσα πέρασε από το θέατρο στην τηλεόραση και ό,τι έκανε ποτέ δεν πέρασε απαρατήρητο. Η όμορφη ηθοποιός όμως που γνωρίζει πολύ καλά πώς λειτουργεί σήμερα η έκθεση στο κοινό, αποφάσισε να μεταφέρει το χιούμορ της και στα κοινωνικά δίκτυα. 

«Μου άρεσε από μικρή να ασχολούμαι με πράγματα που δεν τελειώνουν, που δεν υπάρχει ένας σκοπός, που αν τον κατακτήσεις, ξεμπέρδεψες. Η Τέχνη έχει αυτή την ιδιότητα και με γοητεύει να το βλέπω έτσι. Είπα πρώτη φορά «μακάρι να είμαι κάποτε πάνω στη σκηνή» όταν είδα τη Μήδεια του Παπαϊωάννου. Έκτοτε, τελείωσα τη δραματική σχολή στο Εθνικό, και μετά έπαιξα στο θέατρο και την τηλεόραση» έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Στο fan page της στο facebook η Νατάσα ανεβάζει βίντεο που γίνονται viral σε χρόνο ρεκόρ. Όπως αυτό το βίντεο, στο οποίο σχολιάζει την ερωτική απογοήτευση και κάνει κυριολεκτικά το γύρο του Internet.

 

Ή αυτό το αριστούργημα με την αύξηση στην προστακτική

 

Ή αυτό το διαμαντάκι με τις παροχές των ξενοδοχείων