realbrigittenielsen/ Instagram
realbrigittenielsen/ Instagram
09|08|2018 10:29
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

H Μπριγκίτε Νίλσεν μας δείχνει το εκπληκτικό σώμα της λίγο μετά τη γέννηση του πέμπτου παιδιού της


Στα 55 της χρόνια, η Μπριγκίτε Νίλσεν κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κόρη της, που έφερε στον κόσμο τον Ιούνιο.

Η πέμπτη εγκυμοσύνη της ήταν μια ακόμα διαδρομή που η ίδια απόλαυσε.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, κατά καιρούς μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Λίγες εβδομάδες μετά την γέννηση του πέμπτου παιδιού της, το μοντέλο και ηθοποιός που έγινε διάσημη από τους ρόλους της στις ταινίες «Κόμπρα» και «Ρόκι 4» ποζάρει στον φακό και το αθλητικό της σώμα εντυπωσιάζει.

Ντυμένη στα ολόλευκα -ένα χρώμα που «διαγράφει» το σώμα- με πολύ στενό λευκό παντελόνι, ένα αθλητικό τζάκετ και τοπ ποζάρει στον φακό με άνεση και γοητεύει.

realbrigittenielsen/ Instagram
realbrigittenielsen/ Instagram

Η κόρη της Frida φαίνεται ότι ήρθε στη ζωή της για να της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια.

O 39χρονος σύζυγός της, Mattia Dessi την θαυμάζει όχι μόνο για την γοητεία της αλλά και για τον δυναμισμό της που διεκδικεί κάθε της όνειρο. Η απόκτηση ενός ακόμα παιδιού ήταν μια βαθιά επιθυμία της, για την πραγματοποίηση της οποίας προσπάθησε πολύ. 

 

 

Σε συνέντευξή της, δεν είχε διστάσει να μιλήσει ανοιχτά για την απόφασή της να φέρει στον κόσμο ένα παιδί μετά τα 50 της χρόνια.

Μετά από προσπάθειες αρκετών ετών τα κατάφερε. «Κάποιες γυναίκες σκέφτονται «Θεέ μου, είμαι πολύ μεγάλη». Μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι λένε «Πώς το τόλμησε;». Αλλά πόσοι άνδρες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί στα 60 και 70 τους χρόνια; (...) Ολα είναι δυνατά, αλλά πρέπει να είσαι ρεαλίστρια όταν θέλει να μείνεις έγκυος σε μεγαλύτερη ηλικία».

H φωτογραφία στο Instagram που δείχνει την σιλουέτα της μετά την εγκυμοσύνη της, δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάζει. Τα comments για τις αναλογίες της έπεσαν βροχή!