AP/Yui Mok
AP/Yui Mok
UN WOMEN

Στο φως της δημοσιότητας παλιά διαφήμιση των Ηνωμένων Εθνών με την Μέγκαν Μαρκλ -Ποιο το μήνυμά της


Μια παλιά διαφήμιση των Ηνωμένων Εθνών για τις γυναίκες του 2015 ήρθε στην επιφάνεια καθώς σε αυτή εμφανίζεται η Μέγκαν Μαρκλ.

Αποκαλύπτεται ένα άλλο κομμάτι της νέας Δούκισσας του Σάσεξ όσον αφορά στη δουλειά της ως συνήγορος των δικαιωμάτων των γυναικών.

Η διαφήμιση περιλαμβάνει μικρές σκηνές από τη ζωή διαφορετικών, δυνατών και σκληρά εργαζόμενων γυναικών σε όλο τον κόσμο. 

Στο τελευταίο κομμάτι βλέπουμε τη Μέγκαν να γράφει βιαστικά κάποιες σημειώσεις και στη συνέχεια να ανεβαίνει σε ένα βήμα για να μιλήσει.

«Βλέπουμε πιθανούς ηγέτες παντού. Ήρθε η ώρα περισσότερες γυναίκες να δουν σε αυτούς τους εαυτούς τους. Πρότεινε μια γυναίκα από τη ζωή σου #iNominateHer», ήταν το μήνυμα του σποτ, που ήταν μέρος μιας καμπάνιας μέσω των social media που έκανε το UN Women πριν τρία χρόνια.

Η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός είναι Συνήγορος της πολιτικής συμμετοχής και ηγεσίας των γυναικών από το 2015. 

 

 

«Είμαι περήφανη που είμαι γυναίκα και φεμινίστρια», είχε πει η ίδια σε ομιλία της στα Ηνωμένα Έθνη την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, εκείνη την χρονιά.

Τότε αποκάλυψε ότι αγωνιζόταν για την ισότητα των φύλων από όταν ήταν κοριτσάκι.

Το 2017 ταξίδεψε στο Νέο Δελχί και στη Βομβάη για την υγεία και την εκπαίδευση των κοριτσιών.

Σήμερα, συνεχίζει την δράση της για τα δικαιώματα των γυναικών σε όλο τον κόσμο, όπως έκανε με την ομιλία της στο Royal Foundation Forum.