Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
11|08|2018 14:24
SHARE
ΣΤΟ ΓΚΑΛΑ ΤΗΣ UNISEF

Xάιντι Κλουμ: Απαστράπτουσα με διαφάνεια και τον σύντροφό της σε δημόσια εμφάνιση


Πριν από λίγες ημέρες, ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν άργησε να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις λίγο μετά την δημοσίευσή του.

H Ηeidi Klum κολυμπούσε με τον σύντροφό της, κιθαρίστα των Τοkio Hotel, Tom Kaulitz, σε μια θαλάσσια σπηλιά (την Grotta Azzurra -«Γαλάζιο Σπήλαιο») στις βόρειες ακτές του Κάπρι.

Το κολύμπι εκεί απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας και η επίσκεψη στο εσωτερικό της μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με μια μικρή βάρκα με κουπιά.

Το μοντέλο έδειχνε να απολαμβάνει τις ρομαντικές στιγμές και δεν φανταζόταν τις αντιδράσεις που θα ακολουθούσαν.

Λίγες ημέρες μετά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Heidi Klum με τον σύντροφό της σε gala της Unisef στο Porto Cervo, στη Σαρδηνία.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Η ενδυματολογική επιλογή της ανέδειξε το υπέροχο σώμα της: η μαύρη μάξι τουαλέτα της με διαφάνεια και ασημένια κεντήματα -που συνοδεύτηκε από μια μεταλλική ζώνη και strappy πέδιλα- έκλεψε όλα τα βλέμματα.

To επιμελώς ατημέλητο look στα μαλλιά της τόνισε την νεανικότητά της.

H Ηeidi Klum πόζαρε χαμογελώντας με τον σύντροφό της και όλα τα φλας... σαν κύμα έπεσαν πάνω τους.

Σε σύνεντευξή της, η Heidi Klum έχει αναφερθεί στην διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της και όπως η ίδια δήλωσε, είναι κάτι που δεν την απασχολεί.

«Πρέπει απλά να ζεις μια ευτυχισμένη ζωή χωρίς να ανησυχείς για το τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι. Αυτό θα σου δημιουργήσει ρυτίδες».

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image