Ap Images/ Ιnstagram: foureira
Ap Images/ Ιnstagram: foureira
11|08|2018 17:25
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Melanie C: Το πρώην μέλος των Spice Girls ποζάρει αγκαλιά με την Ελένη Φουρέιρα


Σε όλο τον κόσμο ταξιδεύει η Ελένη Φουρέιρα με «όχημα» το «Fuego».

H σαρωτική παρουσία της στη σκηνή της Eurovision εκτόξευσε τις μετοχές της στη βιομηχανία του θεάματος και η ίδια απολαμβάνει την ανταπόκριση του κοινού, σε κάθε σταθμό της περιοδείας της. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από το stage, highlights από τα παρασκήνια των συναυλιών της και στιγμές που την ενθουσιάζουν. Μία από αυτές ήταν και η συνάντησή της με μια popstar!

Πάμε πίσω στο στο 1994, όταν το βρετανικό συγκρότημα «Spice Girls» έκανε την εμφάνισή του στην παγκόσμια ποπ σκηνή.

Τα μέλη του Victoria Adams (Beckham), Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm και Geri Halliwell γίνονται το πιο επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα σε όλο τον κόσμο.

Τα 90s σημαδεύτηκαν από την παρουσία τους και πολλοί καλλιτέχνες που έκαναν αργότερα την εμφάνισή τους στην pop σκηνή έδειξαν την επιδραστικότητα του γυναικείου συγκροτήματος.

Η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε την ίδια σκηνή με την Melanie C στο Άμστερνταμ και δύο φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό της πρώτης στο Instagram, «σάρωσαν» από likes και σχόλια θαυμαστών.

Η Melanie C σίγουρα έχει αλλάξει πολύ από την εποχή που την πρωτογνωρίσαμε και στα 44 της χρόνια παραμένει νεανική και αφοσιωμένη στο πάθος της, το τραγούδι. «Είναι εκπληκτική» έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram, ποζάροντας με την τραγουδίστρια.

 foureira/ Instagram
foureira/ Instagram
 foureira/ Instagram
foureira/ Instagram