constantinemarkoulakisofficial/instagram
constantinemarkoulakisofficial/instagram
ΔΙΑΚΟΠΕΣ

O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με τον σκύλο του στη θάλασσα είναι ό,τι πιο ωραίο κυκλοφορεί στο ελληνικό Instagram


O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με τον αγαπημένο του σκύλο. 

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ στου στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές του διακοπές, όπου χαμογελάει στη θάλασσα.

«Θέλω να είμαι ο άνθρωπος που νομίζει ότι είμαι ο σκύλος μου» σημείωσε χαρακτηριστικά στα hashtag ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Η τρυφερή ανέμελη φωτογραφία του είναι ό,τι πιο ωραίο κυκλοφορεί σήμερα στο ελληνικό Instagram.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει αδυναμία στου σκύλους. Μάλιστα στο παρελθόν έχει σημειώσει στο οπισθόφυλλο του διηγήματος «Μπομπ» της Α. Λαζαρίδη τα εξής:

«Όποτε κοιτάζω ένα σκύλο στα μάτια –θα ’χει συμβεί και σε σας– νιώθω πως βλέπω κατευθείαν στην ψυχή του. Είμαι σίγουρος πως θέλει απεγνωσμένα να επικοινωνήσει, πως, αν προσπαθήσω λίγο ακόμα, θα μου μιλήσει. Και του μιλώ και τον ρωτώ, αλλά απάντηση δεν παίρνω. Τουλάχιστον, όχι με λέξεις. Γιατί οι σκύλοι δεν μιλούν. Ο Μπομπ μιλάει. Όχι σε όλους, μόνο σε μας, τους αναγνώστες. Μας λέει, με λέξεις, τι έζησε αυτός, μια καλή καρδιά με τέσσερα πόδια και ουρά, ανάμεσα στα δίποδα που έχουν τις λέξεις αποκλειστικό προνόμιό τους. Και πώς κατάφερε να κάνει την καρδιά του γέφυρα για να πατήσουν και να συναντηθούν, εκεί που οι λέξεις δεν αρκούν».

Δείτε εδώ:

 

Dog day afternoon #summer #sea #iwannabethepersonmydogthinksiam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις 15 Αύγ, 2018 στις 9:45 πμ PDT

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του ηθοποιού:

 

“Beachburried”, αγνώστου καλλιτέχνη, 30x50, μεικτή τεχνική, κεφαλή σε άμμο, θάλασσα κι ουρανό. #summer #art #keepcalmandcatchsomesun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις 3 Ιούλ, 2018 στις 2:19 πμ PDT

 

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις 7 Ιούλ, 2018 στις 2:07 μμ PDT

 

«Ξεκινάω διακοπές με τον γιο μου. Είναι κάτι που κάνουμε μαζί κάθε χρόνο. Το αποζητά κι εκείνος κι εγώ. Κι όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερα πράγματα κάνουμε μαζί. Μιλάμε, συζητάμε, παίζουμε, συναντάμε άλλους φίλους στη θάλασσα. 

Κανονίζουμε τα ταξίδια μας και πάμε σε πολλά μικρά νησάκια. Κοιμόμαστε στη βάρκα μας. 

Τα δικά μου καλοκαίρια με τους γονείς μου, όταν ήμουν παιδί, είχαν μια αίσθηση ελαφρότητας και γαλήνης» έχει σημειώσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε παλιότερη συνέντευξή του στη BOVARY. 

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Οι διακοπές με τον γιο μου, μου θυμίζουν τα καλοκαίρια με τον μπαμπά μου»

Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης -Οι βουτιές και η φωτογραφία από την Επίδαυρο