H Mέλανι Γκρίφιθ. Φωτογραφία: InStyle
H Mέλανι Γκρίφιθ. Φωτογραφία: InStyle
16|08|2018 14:17
SHARE
ΜΕΛΑΝΙ ΓΚΡΙΦΙΘ

To σοκ της Μέλανι Γκρίφιθ -Ο καρκίνος στη μύτη και ο αγώνας για την αφαίρεσή του


«Έχω κεφάλι για δουλειές και σώμα για αμαρτίες» έλεγε το εργαζόμενο κορίτσι, Μέλανι Γκρίφιθ, στον Χάρισον Φορντ, στην ομώνυμη ταινία. 

Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα 30. Η διάσημη ηθοποιός είναι πλέον 61 ετών και μετρά τέσσερα παιδιά και τρία διαζύγια. 
Πρόσφατα η Μέλανι Γκρίφιθ υπέστη ένα μεγάλο σοκ. Διαγνώστηκε με καρκίνο και έπρεπε να προχωρήσει σε επέμβαση. 

Oι γιατροί ανακάλυψαν καρκίνο του δέρματος στη μύτη της ηθοποιού και αποφάσισαν ότι έπρεπε να αφαιρεθεί.  

Τόσο η διάγνωση όσο και η επέμβαση, κατέβαλαν την Γκρίφιθ, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο περιοδικό Instyle.

«Είναι τρομακτικό όταν είσαι ηθοποιός και εξαρτάσαι από το πρόσωπό σου για να βρεις δουλειά», δήλωσε η 61χρονη στο τεύχος Σεπτεμβρίου του InStyle. 

Με μια καριέρα που περιλαμβάνει επιτυχίες στη μεγάλη οθόνη, όπως το Body Double, Now and Then και το Working Girl, η ηθοποιός νιώθει έτοιμη να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου.

 

 

«Νομίζω ότι το θέατρο είναι ευγενικό σε ένα πρόσωπο 60 ετών» δήλωσε η Γκρίφιθ η οποία πρωταγωνίστησε ως Roxie Hart στο Broadway το 1996.

Η Μέλανι Γκρίφιθ πιστεύει ότι δεν είναι "τόσο όμορφη" και θεωρεί ότι η βιομηχανία αλλάζει για τους ηθοποιούς καθώς μεγαλώνουν.
«Το deal είναι διαφορετικό όταν είσαι μεγαλύτερης ηλικίας», εξηγεί η Γκρίφιθ. «Κι εμείς είμαστε μεγάλοι. Δεν το εννοώ άσχημα, και δεν το λέω για να με λυπηθείτε, ή κάτι τέτοιο. Πρόκειται για ένα διαφορετικό deal όταν είσαι ηλικιωμένος. Το να είσαι το καυτό πράγμα σήμερα, είναι πολύ διαφορετικό από το να είσαι το παλιό καυτό πράγμα».

Η ηθοποιός αποκάλυψε στο InStyle ότι όταν είναι στο Λος Άντζελες, κάνει καθημερινά γυμναστική για να παραμείνει σε φόρμα. Για να ενισχύσει την εμφάνισή της, λέει ότι επισκέφθηκε πρόσφατα τον επιστήμονα βλαστικών κυττάρων Dr. Augustinus Bader στη Γερμανία για να οξειδώσει το αίμα της με αντιφλεγμονώδη πεπτίδια.