Instagram @alkistisprotopsalti
Instagram @alkistisprotopsalti
18|08|2018 11:20
SHARE
ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

Boυτιές και καταδύσεις -Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην Αντίπαρο ζει το πιο συναρπαστικό καλοκαίρι


Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι από τα πρόσωπα που εκτιμάμε και θαυμάζουμε πολύ.

Οχι μόνο για την μεγάλη καριέρα της στην μουσική και τα υπέροχα τραγούδια που μας ταξιδεύουν ξανά και ξανά, χρόνια τώρα, αλλά και για την ισχυρή προσωπικότητά της.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια συνηθίζει να μοιράζεται φωτογραφίες και σκέψεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το «ταξίδι» συνεχίζεται εκεί.

Αυτή τη φορά, η ερμηνεύτρια μοιράστηκε φωτογραφίες από τις διακοπές της στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα από την Αντίπαρο.

Στην πιο πρόσφατη, η Άλκηστις, ατρόμητη, με γαλάζιο ολόσωμο μαγιό, φαίνεται να κάνει μια εντυπωσιακή βουτιά από μεγάλο ύψος στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Η ίδια έγραψε: «Ένα «πέταγμα» ευτυχίας στη καρδιά του καλοκαιριού, γιατί το «μέσα» μας θέλει 3 δευτερόλεπτα για να ξαναγίνει παιδί... (το στοίχημα το κέρδισα πάντως)».

 

 

Στην δεύτερη φωτογραφία που ανήρτησε λίγες μέρες πριν φαίνεται μέσα στο νερό, να φορά την ειδική στολή, έτοιμη για κατάδυση.«Η ψυχή μου είναι άρρηκτα δεμένη ΚΑΙ... με το κόσμο των βυθών ...Στα μέσα του Αυγούστου καταδυθείτε σε ο, τι σας κάνει καλό», σημείωσε στην λεζάντα και μας υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι ζούμε, σαν παιδιά, με πάθος και να απολαμβάνουμε την ζωή κάθε στιγμή, κάνοντας πράγματα που μας γεμίζουν. Τα λόγια της πάντα μας εμπνέουν.

 

 

Φαίνεται πως η Άλκηστις περνά ένα όμορφο, συναρπαστικό καλοκαίρι γεμάτο δράση και περιπέτεια. Χαιρόμαστε για αυτό και της ευχόμαστε ακόμα περισσότερες βουτιές και χαμόγελα.