Instagram/theodorekoutsogiannopoulos
Instagram/theodorekoutsogiannopoulos
THROWBACK PHOTO

17 χρόνια πριν -Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος κάνει photobombing σε δύο σταρ του Χόλιγουντ


Υπήρχε μια εποχή που δεν υπήρχαν selfies, photobombing και όλοι αυτοί οι όροι των millenials που χρησιμοποιούμε πλέον στην καθημερινότητά μας.

Ή απλώς υπήρχαν αλλά δεν είχαμε ορισμούς για να τους περιγράψουμε.

Αυτό μας αποδεικνύει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με μια flashback φωτογραφία από το 2001 που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου είχε βρεθεί στο Φεστιβάλ Καννών πριν από 17 χρόνια, όπου και φωτογραφήθηκε μαζί με δύο δημοφιλείς ηθοποιούς. 

Ή... μπορεί να μην έγινε ακριβώς έτσι.

Σύμφωνα με το κείμενό του, κάτω από τη φωτογραφία, έδωσε την φωτογραφική του μηχανή σε κάποιον ώστε να απαθανατίσει τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ Σον Πεν και Ντον Τζόνσον σε κάποιο πάρτι όταν αυτοί δεν το περίμεναν και να μπει και ο ίδιος στη φωτογραφία.

«Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που ζητάς από κάποιον να κρατήσει τη μικρή φωτογραφική σου μηχανή σε ένα πάρτι με το που τους εντοπίσεις χαλαρούς και να προλάβει. Ή, βλέπεις «φως» και ποζαρεις μαζί τους, στο κάδρο κάποιου αγνώστου. Πάνε χρόνια, πού να θυμάμαι...», γράφει χαρακτηριστικά από κάτω ενώ χρησιμοποιεί hashtags όπως #akward #photobombing #annoying, αστειευόμενος για το περιστατικό.

Σας θυμίζει κάτι αυτή η κίνηση;

Καθαρό photobombing!

Ο Σον Πεν φαίνεται να αιφνιδιάστηκε ενώ ο Ντον Τζόνσον μάλλον είναι πιο χαμογελαστός.

Όπως και να έχει, η φωτογραφία που ανήκει στο αρχείο του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου έχει τη δική της ανεκτίμητη αξία μετά από τόσα χρόνια.