splashnews
splashnews
KENDALL JENNER

Η Κένταλ Τζένερ φόρεσε το πιο κομψό skinny τζιν που κοστίζει μόλις 43 ευρώ


Η Κένταλ Τζένερ μας έχει συνηθίσει με εντυπωσιακές και άκρως προκλητικές εμφανίσεις.

Ως μοντέλο που έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες και έχει φωτογραφηθεί για τα πιο σημαντικά περιοδικά μόδας, δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από εκείνη.

Ακόμη, ως μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν και Insta girl επηρεάζει τις νεαρές κοπέλες αλλά και τις παγκόσμιες τάσεις στη μόδα.

Αυτή τη φορά, μας εξέπληξε ευχάριστα όταν διάλεξε να φορέσει ένα οικονομικό αλλά και κομψό τζιν παντελόνι με ασορτί crop top.

Συγκεκριμένα, το 22χρονο μοντέλο βρέθηκε με φίλους σε γήπεδο μπάσκετ στο Λος Άντζελες, όπου έριξε μερικές βολές ενώ αργότερα εθεάθη να τρώει ένα παγωτό το οποίο μάλιστα έριξε στο έδαφος!

Η Κένταλ ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω με American Eagle denim ρούχα.

splashnews
splashnews

Ο συνδυασμός των τζιν ρούχων είναι hot τάση και μπορεί να γίνει δικός σου πολύ εύκολα, καθώς και τα δύο κομμάτια είναι διαθέσιμα για αγορά online.

Το skinny ψηλόμεσο jegging (κάτι ανάμεσα σε τζιν παντελόνι και κολάν) κοστίζει 43,22 ευρώ ενώ το τζιν crop top με βολάν και λεπτή τιράντα κοστίζει μόνο 30,24 ευρώ!

splashnews
splashnews

Η Τζένερ συνδύασε τέλεια το outfit με μια τσάντα ώμου στο ίδιο χρώμα και έπιασε τα μαλλιά της σε ψηλό κότσο με ένα τζιν scrunchie.

Ολοκλήρωσε το casual chic λουκ της με λευκές mules γόβες με κόκκινα patterns και tiny γυαλιά ηλίου.

splashnews
splashnews