Η Μαρία Καβογιάννη με την Βίκυ Σταυροπούλου, Φωτογραφία: NDP photo agency
Η Μαρία Καβογιάννη με την Βίκυ Σταυροπούλου, Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM MOMENTS

Η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου ποζάρουν με τις κόρες τους στις καλοκαιρινές τους διακοπές


Τις συνδέει φιλία πολλών ετών.  Η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου απολαμβάνουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μάνη.

Μαζί τους είναι και οι κόρες τους, Δανάη Μπάρκα και Αντέλλα Δριτσώνα. 

Ολες μαζί ποζάρουν στην πιο τρυφερή καλοκαιρινή φωτογραφία που είδαμε φέτος στο Instagram και την οποία ανήρτησε στο προφίλ της η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου. 

«Αν η αγάπη ήταν εικόνα, στη δίκη μου ζωή αδιαμφισβήτητα θα ήταν αυτή. Mε δυό μαμάδες και μία αδερφή» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα της φωτογραφίας.  

Φορώντας το μαγιό τους, μαμάδες και κόρες αγκαλιασμένες χαμογελούν στον φακό. 

Δείτε εδώ:

H Δανάη Μπάρκα ήταν μόλις 6 ετών όταν πήγε για πρώτη φορά σε δραματική σχολή μαζί με τη μητέρα της. Πριν από περίπου δύο δεκαετίες. Η Βίκυ Σταυροπούλου παρακολουθούσε τα μαθήματά της και η μικρή Δανάη κρατούσε σημειώσεις στο μυαλό της που δεν πήγαν χαμένες. Τις αξιοποίησε μερικά χρόνια αργότερα όταν η ίδια άρχισε να φοιτά σε δραματική σχολή, ακολουθώντας το μεγάλο της όνειρο.

«H μητέρα μου με συμβουλεύει, με προστατεύει, είναι αυστηρή όταν χρειάζεται, νομίζω ότι είναι πιο αστεία από τις συνηθισμένες μαμάδες: στην καθημερινότητά μας γελάμε πολύ, χαίρεται, με μαλώνει, θυμώνει, με προστατεύει. Η συμβουλή που μού έχει δώσει είναι να λέω ό,τι θέλω με ευγενικό τρόπο» έχει δηλώσει η Δανάη Μπάρκα στη συνέντευξή της στη BOVARY. 

NDP photo agency
NDP photo agency

Η Μαρία Καβογιάννη είναι αυτό ακριβώς που δείχνει: Ενας άμεσος, γλυκός και ουσιαστικός άνθρωπος. Πιστός στην οικογένεια και τους φίλους της, που αγαπάει την τέχνη και δίνεται στη δουλειά της, που ψάχνει νέες εμπειρίες.

Είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Δριτσώνα και έχει μία κόρη την Αντέλλα (Αδελαϊδα) η οποία γεννήθηκε το 1995.

Νονά της Αντέλλας είναι η κολλητιή φίλη της Μαρίας, ηθοποιός, Καίτη Κωνσταντίνου.

«Εχω μια κόρη, σπουδάζει Ψυχολογία στην Φιλοσοφική, κι αυτό είναι πολύ καλό. Για να με αναλάβει! Είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος» έχει σημειώσει η Μαρία Καβογιάννη σε συνέντευξή της στη BOVARY.

H Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της, το 2008, Φωτογραφία: NDP photo agency
H Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της, το 2008, Φωτογραφία: NDP photo agency

«Δεν υπάρχει συνταγή για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Πιστεύω όμως χρειάζεται αγάπη και ελευθερία. Να αγαπάει για να είναι ελεύθερη και να είναι ελεύθερη για να μπορεί να αγαπήσει. Εγώ ήθελα να καλυτερεύσω για την κόρη μου, να είμαι ένα φωτεινό παράδειγμα για εκείνη, να είναι υπερήφανη για μένα, να χαίρεται. Η Δανάη επειδή είναι ένα παιδί τρομερά ευαίσθητο και με ανεπτυγμένη αντίληψη, τα ρούφαγε όλα σαν σφουγγάρι. Είμαι πραγματικά τυχερή και υπερήφανη γιατί ήταν ένα παιδί τόσο στηριχτικό στη ζωή μου, τόσο διακριτικό -με συγκινεί απίστευτα. Ηταν σχεδόν αυτονόητο ότι θα γίνει ηθοποιός. Μεγάλωσε μέσα στο θέατρο, με δύο ανθρώπους που ήταν πολύ χαρούμενοι με αυτή τη δουλειά» έχει δηλώσει η Βίκυ Σταυροπούλου για την Δανάη Μπάρκα σε συνέντευξή της στη BOVARY.