Getty Images
Getty Images
CROWN PRINCESS VICTORIA

Γιατί το φόρεμα της πριγκίπισσας Βικτόρια της Σουηδίας τράβηξε όλα τα βλέμματα σε βράβευση


Οι γαλαζοαίματοι πάντα προκαλούσαν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Οι εμφανίσεις και οι ιστορίες τους εξάπτουν την φαντασία μας και μας αρέσει να βλέπουμε και να διαβάζουμε γι’ αυτούς. Εκτός από την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, που βρίσκεται στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες, και άλλοι royals μας απασχολούν.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για την πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας, της διαδόχου του θρόνου. Η 41χρονη Δούκισσα του Västergötland είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Καρλ Γκουστάβ.

Η πριγκίπισσα Βικτόρια βρέθηκε στα βραβεία Junior Water Prize στη Στοκχόλμη για να ανακοινώσει τον νικητή. Το βραβείο απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και το νερό. 

Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί ήταν εντυπωσιακή και άκρως ανατρεπτική.

Επέλεξε να φορέσει ένα midi κοντομάνικο φόρεμα με prints. Τα μοτίβα περιλάμβαναν πολύχρωμα τοπία, κτίρια και μνημεία!

Getty Images
Getty Images

Το λαμπερό outfit τράβηξε όλα τα βλέμματα των παρευρισκομένων και τα φλας των φωτογράφων καθώς μια πριγκίπισσα δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο μοντέρνα εμφάνιση, όπως ένα cocktail dress του brand Max Jenny!

Το συγκεκριμένο brand ρούχων μάλιστα ειδικεύεται σε πολύχρωμα σχέδια και μοτίβα.

Getty Images
Getty Images

Το συνδύασε με μαύρες κλασσικές γόβες, μαύρο βελούδινο clutch και διακριτικά κοσμήματα. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν σινιόν κότσο που ταίριαζε με τα διαμαντένια σκουλαρίκια της σε σχήμα δακρύου. 

Το μακιγιάζ της ήταν πολύ απλό και φυσικό. Το μανικιούρ της ήταν σε κόκκινο χρώμα που ενώ φορούσε ένα ασημένιο ρολόι και διακριτικά βραχιόλια.

AP
AP

Με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ντάνιελ, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.