Getty
Getty
30|08|2018 14:10
SHARE
ΚΙΜΥΕ

Αυτά τα παπούτσια δημιουργήθηκαν από ένα ψέμα της Κιμ Καρντάσιαν στην κόρη της


Oι φαν του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» ξέρουν καλά ότι, που και που, η Κιμ Καρντάσιαν λέει μικρά ψέματα στα μέλη της οικογένειάς της.

Η reality star και επιχειρηματίας απασχολεί καθημερινά τα media με διάφορους τρόπους. Αυτή τη φορά επανήλθε στο Twitter όπου αποκάλυψε το ψέμα που είπε στην κόρη της και οδήγησε τον σύζυγο της Kanye West σε μια δημιουργία. 

Πρόσφατα, ο ράπερ ίδρυσε το δικό του fashion label Υeezy Supply με μοντέρνα κομμάτια και sporty αισθητική.

Η Κιμ μοιράστηκε ένα αστείο γεγονός. Περιγράφει πώς έπεισε την μικρή Noρθ να φορέσει τα αθλητικά παπούτσια Βutter 350 που σχεδίασε ο μπαμπάς της, ξεγελώντας την πως λάμπουν στο σκοτάδι.

Όπως η ίδια λέει, η πανέξυπνη Νορθ την ανάγκασε να σβήσει τα φώτα για να το ελέγξει και φυσικά ανακάλυψε την απάτη της μαμάς της.

Ο Kanye, που ήταν σε ανοιχτή ακρόαση στο τηλέφωνο, καθησύχασε την μικρή και αποφάσισε τότε να τα κάνει πράξη.

 

 

Splash
Splash

Φυσικά το περιστατικό ξετρέλανε τους θαυμαστές της οικογένειας. Μας αρέσει όταν οι «Kimye» μοιράζονται στιγμές από την ζωή της οικογένειας, ενώ η Νορθ είναι είναι πολύ χαριτωμένη παρουσία.

Oσο για τα παπούτσια είναι πρωτότυπα, extreme και διχάζουν! 

 

 

Θα συγχωρήσουμε αυτό το ψέμα της Κιμ που σήμερα κάνει το γύρο του διαδικτύου και στοιχηματίζουμε ότι το ίδιο θα κάνει και η Νορθ που μάλλον έχει ήδη τα φωτεινά παπούτσι που ήθελε.

Splash
Splash