H Κάμερον Ντίαζ, Φωτογραφία: ΑP images/Joel Ryan
H Κάμερον Ντίαζ, Φωτογραφία: ΑP images/Joel Ryan
INSTAGRAM MOMENTS

«Είσαι η πιο αληθινή» -O σύζυγος της Κάμερον Ντίαζ την αποθεώνει στο Instagram


Η διάσημη ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι όμορφη, με σεξαπίλ και ένα τεράστιο χαμόγελο που την χαρακτηρίζει. Από τότε όμως που παντρεύτηκε τον μουσικό Μπέντζι Μάντεν, το 2015, όλοι έχουν χάσει τα ίχνη της.

Δεν έχει social media, δεν παίζει σε ταινίες πια...κανείς δεν ξέρει τι κάνει αυτό το όμορφο παιχνιδιάρικο κορίτσι.

Έχουμε να την δούμε στην μεγάλη οθόνη από το 2014. Εκείνη την χρονιά, η Κάμερον Ντίαζ πρωταγωνίστησε σε 3 ταινίες, τις κωμωδίες «Sex Tape» και «The Other Woman» καθώς και την αποτυχημένη νέα μεταφορά του «Annie». Κανένα από τα 3 φιλμ δεν έμεινε αξιομνημόνευτο σε κριτικούς και κοινό. 

Τελικά η όμορφη Κάμερον Ντίαζ αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική και να επικεντρωθεί σε άλλα πράγματα που την γεμίζουν και την κάνουν ευτυχισμένη. 

Χθες, η Κάμερον Ντίαζ είχε τα γενέθλιά της και έγινε 46 ετών. Ο σύζυγός της, δημοσίευσε μια σπάνια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και έγραψε μια τρυφερή αφιέρωση για εκείνη. 

«Είσαι η πιο αληθινή γυναίκα. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι δικός σου για πάντα» σημειώσε μεταξύ άλλων ο Μπέντζι Μάντεν στο προφίλ του. 

«Υπάρχουν τόσα πολλά να γράψω, τόσα πολλά πράγματα που με κάνουν υπερήφανο για εσένα και πόσο ιδιαίτερη είσαι. Σε ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερός μου φίλος και σύντροφος σε αυτό το ταξίδι του γάμου. Ο τρόπος που ζεις τη ζωή σου καθημερινά και η συμπόνια σου για τον κόσμο λάμπει μέσα από τα μάτια σου και με εμπνέεις να θέλω να είμαι ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ να είμαι σε αυτή τη ζωή». 

Δείτε εδώ:

 

Η Κάμερον Ντίαζ δέχεται συχνά σενάρια μήπως πειστεί να επιστρέψει στον κινηματογράφο, αλλά δεν ενδιαφέρεται. Είναι ευτυχισμένη, ερωτευμένη και θέλει να διατηρήσει τον ελεύθερο χρόνο της.

Διαβάστε επίσης: Η τέλεια απάντηση της Κάμερον Ντίαζ στη Γκουίνεθ Πάλτροου στην ερώτηση γιατί παντρεύτηκε τόσο μεγάλη

Η Κάμερον Ντίαζ αποκάλυψε το μυστικό ομορφιάς για τις γυναίκες μετά τα 40

Κάμερον Ντίαζ: Η φωτογραφία που της αφιέρωσε ο σύζυγός της έγινε viral