H ηθοποιός Τζόυς Ευείδη, Φωτογραφία: NDP photo agency
H ηθοποιός Τζόυς Ευείδη, Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Η Τζόυς Ευείδη στην εφηβεία ήταν ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος -Η φωτογραφία από το παρελθόν


Η Τζόυς Ευείδη δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και οι διαδικτυακοί φίλοι της ενθουσιάστηκαν!

Η ηθοποιός νοστάλγησε τα παιδικά της χρόνια όταν ήταν έφηβη και μάς αποκάλυψε μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν!

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της την βλέπουμε να είναι στο δωμάτιο της, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της φορώντας ένα τζιν καμπάνα και έχοντας δίπλα της έναν κούκλο, που τον ονόμαζε Αντι.

Στον τοίχο του δωματίου της είναι κρεμασμένο ένα βραβείο ζωγραφικής και η Τζόυς Ευείδη δεν θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα που όλοι ξέρουμε. 

«Τρισκατάρατη εφηβεία» σχολιάζει η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε εδώ:

 

Τρισκατάρατη Εφηβεία

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τζόϋς Ευείδη (@joyceevidi) στις 2 Σεπ, 2018 στις 4:37 πμ PDT

«Έχω πολλά θέματα, είμαι ένα βαθιά συμπλεγματικό άτομο. Ήμουν ένα πολύ κομπλεξικό παιδάκι και τώρα είμαι μια κομπλεξική γατούλα» έχει δηλώσει  σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

«Δεν είσαι πάντα στα κέφια σου ή στα χάι σου. Το ότι παίζεις έναν κωμικό ρόλο στη δουλειά σου δεν σημαίνει ότι τον κουβαλάς και στη ζωή σου. Έχω περάσει τρελές περιόδους μαύρης κατάθλιψης, όπου τα βράδια πήγαινα και έπαιζα βαρβάτες κωμωδίες και κανείς δεν καταλάβαινε τίποτα.» έχει επίσης σημειώσει.

«Ξεκληρίστηκε η οικογένειά μου σε ένα μήνα. Αρχικά έφυγε η μητέρα μου και στο μήνα πάνω ο πατέρας μου, δεν άντεξε και την ακολούθησε. Ήταν πολύ άγριο γιατί δεν έχω σόι, είμαι ένα παιδί μόνο του. Ούτε αδέλφια, ούτε ξαδέλφια. Ξαφνικά δεν είχα οικογένεια. Ένιωσα ότι δεν είχα σημείο αναφοράς, ότι απλά φύτρωσα».