victoriabeckham/ Instagram
victoriabeckham/ Instagram
BRITISH VOGUE

H οικογένεια Μπέκαμ ποζάρει για τη Vogue αλλά κάτι λείπει από το εξώφυλλο


Η ζωή τους εδώ και χρόνια γίνεται θέμα σε lifestyle έντυπα και το διαδίκτυο φιλοξενεί συνεχώς άρθρα για την σχέση τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο σχολιασμός ξεπερνά τα όρια του κιτρινισμού.

Ο David και η Victoria Βeckham έχουν μάθει πια να αγνοούν τις φήμες που κυκλοφορούν συνεχώς για το γάμο τους.

Τους τελευταίους μήνες, στο διαδίκτυο έγινε παρέλαση από άρθρα που μιλούσαν για «χωρισμό-βόμβα» μετά από 19 χρόνια γάμου.

Η πραγματικότητα, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, είναι μακριά από όλα αυτά. Πιστεύουν στην δύναμη της οικογένειας και ποζάρουν για λογαριασμό της βρετανικής Vogue, στο τεύχος Οκτωβρίου. 

Ο David και η Victoria Beckham φωτογραφήθηκαν μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους -την Harper, τον Cruz, τον Romeo και τον Brooklyn σε ένα εκπληκτικό photoshooting (σσ. Στο εξώφυλλο της Vogue, βέβαια, βλέπουμε μόνο τη Βικτόρια, τα παιδιά και το τετράποδο μέλος της οικογένειας. Ο David απουσιάζει).

Η συνέντευξη του ζευγαριού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας διάλογος για την οικογένεια, την δόξα και την μόδα.

Η φωτογράφιση έγινε σε πολύ καλοκαιρινή διάθεση και το φως της ημέρας ήταν ο πιο δυνατός προβολέας. H οικογένεια αφήνεται στον αυθορμητισμό της στιγμής και δείχνει να απολαμβάνει την φωτογράφιση.

Μοιάζει με μια «συμμορία» που αψηφά τους κινδύνους της δόξας.

Στις δύο δεκαετίες της σχέσης τους, ο David και η Victoria Beckham έχουν ακούσει πολλά και δηλώνουν ότι ο σχολιασμός δεν επηρεάζει τόσο τους ίδιους όσο το περιβάλλον τους. «Κι αυτό είναι άδικο» σημειώνει η Βικτόρια.

«Εχουμε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε πιο δυνατοί όταν είμαστε μαζί παρά όταν είναι ο καθένας μόνος του...Ο δεσμός της οικογένειας είναι το «κλειδί» δηλώνει η Bικτόρια.