Η Σοφία Βεργκάρα, Φωτογραφία: AP images/Willy Sanjuan
Η Σοφία Βεργκάρα, Φωτογραφία: AP images/Willy Sanjuan
TIPS

Το μυστικό της Σοφίας Βεργκάρα για να έχεις φουλ αυτοπεποίθηση


Είναι μια γυναίκα με πλούσιο ταμπεραμέντο! Η Σοφία Βεργκάρα με τις χυμώδεις καμπύλες της είναι μια Λατίνα με τα όλα της. 

Η Κολομβιανή ηθοποιός είναι πλασμένη από εκείνα τα υλικά που εκτιμούν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες. Κουκλάρα, έξυπνη και με πολύ χιούμορ. 

Το 2017 αναδείχθηκε για έκτη συνεχή χρονιά η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στην τηλεόραση σύμφωνα με τη λίστα του Forbes. 

Η Σοφία Βεργκάρα υποδύεται τη Gloria Delgado-Pritchett στην τηλεοπτική σειρά «Modern Family» εδώ και 10 σεζόν, κερδίζοντας πέρυσι 41.5 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο μόλις το ένα τέταρτο αυτών των εσόδων προέρχεται από την αμερικανική σειρά.

Η Βεργκάρα κερδίζει εκατομμύρια με καλοπληρωμένες δημόσιες εμφανίσεις, προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της, κινηματογραφικές συμμετοχές και ομιλίες.

Η ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό της αυτοπεποίθησής της στο περιοδικό «Health» και δίνει χρήσιμες συμβουλές σε όλες τις γυναίκες. 

ΑP Images
ΑP Images

«Δεν κάθομαι να στεναχωριέμαι για κάτι που δεν κατάφερα ή δεν έγινε. Μια δουλειά που δεν πήρα ή μια συμφωνία που τελικά δεν έγινε. Ο,τι έγινε, έγινε. Δεν χάνω χρόνο με το να στεναχωριέμαι για πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω. Πάντα κοιτάω μπροστά, στα νέα πράγματα που θα έρθουν» σημειώνει και συμπληρώνει: «Mην χάνετε άδικα χρόνο με το να ανησυχείτε. Απλά προχωρήστε και αλλάξτε σελίδα!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here’s an exclusive first look at my October @healthmagazine cover!!! Bonus pic in my stories Gracias #healthmagazine : @ninomunoz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara) στις 12 Σεπ, 2018 στις 9:06 πμ PDT

 

Θυμίζουμε ότι όταν ήταν 28 ετών διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς. Η γνωστή ηθοποιός είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το 2000 για να αφαιρέσει το θυρεοειδή της, και από τότε ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή για να διατηρεί υπό έλεγχο τα επίπεδα των ορμονών της.

«Πρέπει να ζεις τη ζωή σου με θετική διάθεση. Έχω δει πολλούς ανθρώπους να σκύβουν το κεφάλι και αυτό δεν τους ωφέλησε. Είμαι τυχερή, γιατί είμαι αισιόδοξος άνθρωπος παρόλο που έχω περάσει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Ο μεγαλύτερος αδελφός μου Ραφαέλ δολοφονήθηκε στη Κολομβία το 1998. Επίσης, λίγο πριν γίνω 30 πέρασα καρκίνο του θυρεοειδούς οπότε όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα στη ζωή μου. Πάντα πίστευα όμως ότι πρέπει να διαθέτουμε θετική ενέργεια για να προχωρήσουμε» σημείωσε σε παλιότερη συνέντευξή της. 

ΑP Images
ΑP Images

Η Σοφία Βεργκάρα είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια με τον 41χρονο κούκλο ηθοποιό Τζο Μανγκανιέλο.

«Δεν είχα άλλη φορά σχέση με μία διάσημη γυναίκα, γιατί ποτέ δεν ήθελα να τραβήξω την προσοχή των παπαράτσι και να νιώσω άβολα με αυτήν την κατάσταση. Προσπαθούμε να διατηρούμε την ιδιωτικότητά μας» έχει δήλωσε ο ηθοποιός. 

Διαβάστε επίσης: Τι στράπλες φόρεμα να διαλέξεις αν έχεις μεγάλο μπούστο