Aποστόλης Τότσικας και Ρούλα Ρέβη/ NDP Photo Agency
Aποστόλης Τότσικας και Ρούλα Ρέβη/ NDP Photo Agency
15|09|2018 13:53
SHARE
ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ

Η αφοπλιστική και ειλικρινής απάντηση της Ρούλας Ρέβη όταν τη ρώτησαν αν η ζωή της είναι όπως στο Instagram


Τα social media αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητας των περισσότερων.

Λίγο, πολύ, όλοι περνάμε χρόνο χαζεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που ασχολούνται επαγγελματικά με αυτά και κερδίζουν χρήματα.

Η ζωή στα social media μοιάζει με καλοπληρωμένη διαφήμιση στην τηλεόραση. Όλοι και όλα εμφανίζονται όμορφα, τέλεια, μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια και οι εικόνες που παρελαύνουν στις οθόνες μας, δεν θυμίζουν σε τίποτα σχεδόν την δύσκολη καθημερινότητα και την πραγματική ζωή. Η Ρούλα Ρέβη είναι μία από τις πιο «ενεργές» στα social media, Ελληνίδες.

Πρόσφατα, ο λογαριασμός της στο Instagram παραβιάστηκε από χάκερ και απ΄ότι φαίνεται η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα πέρασε ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια της ζωή της.

Όταν λοιπόν την ρώτησαν αν η ζωή της είναι όπως δείχνει στο Instagram, η απάντηση της ήταν κάτι παραπάνω από ειλικρινής. Ήταν αφοπλιστική.

 

 

Η Ρουλα Ρέβη δημοσίευσε μία φωτογραφία της στην οποία γράφει:

«Λοιπόν!!!!! No filter εντελώς, άβαφη ρίζα, χωρίς βλεφαρίδες και πτώμα!! Επειδή με ρωτάτε αν η ζωή μου είναι σαν το ίνστα μου (αυτό που χακαρίστηκε εννοώ) σας περιγράφω λίγο τους τελευταίους μήνες !Πέθανε ο μπαμπάς μου ξαφνικά τον Ιούλιο, το πιο χοντρό από ΟΛΑ! Μετά από λίγο πήγα διακοπές με την οικογένεια μου και ο άντρας μου έπεσε από μια πέτρινη σκάλα που έσπασε και ράγισε την επιγονατίδα του!

Οδηγούσα ασταμάτητα εγώ και μόνο εγώ, στο νησί είχε συνέχεια 7 μποφόρ! Ενδιάμεσα στράβωσα με κάνα δυο καλούς μου φίλους, γύρισα από διακοπές ο θεός να τις κάνει, και άρχισα την προσαρμογή των παιδιών στο σχολείο! Ταυτόχρονα μου χάκαραν τον λογαριασμό και με απειλεί 3 εβδομάδες ένας Τούρκος 18 χρόνων και ζητάει λεφτά, εμφανίζεται, εξαφανίζεται κλπ, και μου έχει σπάσει τα νεύρα!

Κάτι δουλειές που είχα κλείσει για το ίνσταγκραμ ακυρώθηκαν ξαφνικά! (γιατί άραγε;;; Χα χα χααα)και σήμερα ενώ ήμουν σε ένα μίτινγκ για το project runaway στο οποίο θα συμμετέχω με πήρε η μάνα μου να μου πει πως ο μικρός πέταξε κάτω τη μικρή κοπάνησε το κεφάλι της, έφυγα από τη συνάντηση σαν σούμαχερ την πήρα την πήγα στο νοσοκομείο την είδαν 3 γιατροί την επέστρεψα σπίτι, πήρα τον άγγελο τον πήγα κολυμβητήριο, τελείωσε, πείναγε, αλλά χα είχα προνοήσει και είχα μαζί μου τάπερ , γυρίσαμε πίσω κάναμε μπάνια, βάλαμε κρέμες, χτενιστήκαμε και φαντάζομαι το βραδάκι όλο και κάποιος θα αμολήσει τσισάκια (βγάλαμε την πάνα) στο κρεββάτι, όποτε εγώ γύρω στις 4 θα αλλάζω σεντόνια κλπ, κλπ, βρακιά για ύπνο και αλλά διαφορά?!

Αύριο έχω φωτογράφιση, 9 πρέπει να φύγω, θα τελειώσω αργά. Θέλει κάποιος να με ξανά ρωτήσει άμα είναι η ζωή μου σαν το Ίνσταγκραμ»;

Συνέχισε γράφοντας πως έχει κάποια μικρά προβλήματα με μια παλία ιδιοκτήτρια.

H Ρούλα διηγήθηκε πως πέρασε το καλοκαίρι της και ήταν αποστομωτική. Σίγουρα η πραγματική ζωή δεν είναι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες στο Facebook και το Instagram.