Οι διαγωνιζόμενες του My style Rocks, Φωτογραφία: facebook
Οι διαγωνιζόμενες του My style Rocks, Φωτογραφία: facebook
18|09|2018 13:02
SHARE
ΕΝΤΑΣΗ

My Style Rocks: Η παίκτρια που κατάφερε να εκνευρίσει τον Στέλιο Κουδουνάρη -Τον διέκοπτε συνέχεια


Η πρώτη εβδομάδα του «Μy Style Rocks» έχει ολοκληρωθεί και σιγά σιγά αρχίζουν να ανάβουν τα αίματα στο ριάλιτι μόδας. 

Η Εφη Αναστασοπούλου είναι μια παίκτρια που δυσκολεύεται με τις συνθήκες του παιχνιδιού. Μάλιστα πρόσφατα εξήγησε στους κριτές ότι είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας του πατέρα της.

Ο πατέρας της Έφης πέθανε πριν ένα περίπου μήνα και η ίδια ανέφερε στην εκπομπή ότι πιέζεται ψυχολογικά. 

«Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη γιατί πριν από ένα μήνα έχασα τον πατέρα μου. Του είχα υποσχεθεί ότι θα έρθω. Και για εμένα αυτό που γίνεται τώρα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω αν θα αντέξω ψυχολογικά. Του το είχα υποσχεθεί και σχεδόν πριν ένα μήνα έφυγε από τη ζωή. Και δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω το 100% του εαυτού μου. Η βαθμολογία για εμένα είναι το λιγότερο, απλά είναι όλη η κατάσταση…», ανέφερε η Εφη Αναστασοπούλου.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Εφη Αναστασοπούλου ήταν η τελευταία παίκτρια που περπάτησε μπροστά στους κριτές. Ο Στέλιος Κουδουνάρης της έκανε ορισμένες παρατηρήσεις για τα ρούχα που επέλεξε, αλλά και για το μακιγιάζ, ωστόσο, εκνευρίστηκε που η Εφη τον διέκοπτε συνέχεια.

 

«Έφη, να ακούσουμε λίγο τον Στέλιο γιατί να σου θυμίσω…», της είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να την διακόψει, ενώ εκείνη τη στιγμή ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε: «Με έχει κουράσει η Έφη γιατί κάθε μέρα με διακόπτει συνέχεια και χάνω αυτό που θέλω να πω. Καταλαβαίνω ότι δεν την ενδιαφέρουν αυτά που λέω. Θέλει απλά μόνο να απαντήσει».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε εδώ το βίντεο που ξέσπασε σε κλάματα:

Διαβάστε επίσης: My style rocks: Η αντίδραση της Υβόννης Ντόστα όταν η Αραβανή λέει το όνομα της Τούνη για τον τελικό