Η Ελένη Πετρουλάκη, Φωτογραφία: elenipetroulaki/instagram
Η Ελένη Πετρουλάκη, Φωτογραφία: elenipetroulaki/instagram
INSTAGRAM

H Ελένη Πετρουλάκη α λα Τζέιν Φόντα -Με γκέτες και σέξι κορμάκι τρελαίνει το Instagram


Η Ελένη Πετρουλάκη δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες γυμνάστριες που διαθέτει απίστευτο κορμί. 

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει κατακτήσει επάξια τον τίτλο της «εθνική μας γυμνάστριας» και παρά το γεγονός ότι είναι επιλογή της να απέχει εδώ και χρόνια από την τηλεόραση, συνεχίζει να είναι πολύ δημοφιλής.

Ολοι θυμόμαστε τις βιντεοκασέτες γυμναστικής που κυκλοφόρησε το 1992 για να μας μυήσει στον κόσμο του fitness. 

Το 2002 ίδρυσε το πρώτο δικό της γυμναστήριο, το οποίο ονόμασε «ASANA». Σήμερα τα γυμναστήριά της έχουν αυξηθεί σε αριθμό ενώ εκείνη εκπαιδεύει νέους γυμναστές στον τομέα της Yoga και του Fitness.

Είναι αναμενόμενο λοιπόν όταν βλέπεις την Ελένη Πετρουλάκη, να μην προσέξεις το κορμί της.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, μάς θύμισε την ταινία «Flashdance» καθώς φόρεσε γκέτες στα πόδια και κορμάκι γυμναστικής.

Η Ελένη Πετρουλάκη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό καθισμένη στο παρκέ κρατώντας δύο βαράκια στα χέρια. A λα Τζέιν Φόντα από τα 80's...

Δείτε εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Being a #fitness &#wellness MotivAtor #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab #fitnessmotivation #fitbody #fitnesslifestyle #fitwomen #fitmen #fitnessinspiration

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Petroulaki® (@elenipetroulaki) στις 18 Σεπ, 2018 στις 6:02 πμ PDT

Για την ιστορία, η ταινία «Flashdance» προβλήθηκε το 1983 και δείχνει την ιστορία μιας κοπέλας που δουλεύει ως εργάτρια για να βγάλει τα προς το ζην, ενώ τα βράδια χορεύει σε μπαρ.

Το όνειρό της είναι να φοιτήσει σε σχολή χορού. Παρόλο που οι κριτικοί θεωρούσαν ότι η ταινία θα πιάσει πιάτο, κατάφερε να είναι η τρίτη ταινία σε εισπράξεις στις ΗΠΑ εκείνη τη χρονιά.

Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Maureen Marder, από το Τορόντο.

Δείτε το βίντεο: