Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
H ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Ποιος είπε ότι το ντύσιμο για τις γυναίκες άνω των 60 είναι βαρετό; -Η Sharon Stone είναι η απόδειξη


To ντύσιμο είναι ένας κώδικας επικοινωνίας με τους γύρω μας. Εκπέμπει μηνύματα, διαθέσεις, τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο.

Ο κάθε στιλιστικός συνδυασμός που επιλέγουμε αντανακλά την αισθητική μας, μάς χαρακτηρίζει.

Η μόδα, έχοντας κάνει άλματα μέσα στο χρόνο, θέλει να εξαλείψει τα στερεότυπα. Βασικός άξονας του dress code δεν είναι η ηλικία, είναι η στάση ζωής. Η διάθεση. Το ντύσιμο δεν είναι ποτέ μια βαρετή διαδικασία όταν μια γυναίκα έχει μια καλοδουλεμένη σχέση με τον εαυτό της και άποψη για το στιλ.

Οχι απαραίτητα για τις νέες τάσεις, αλλά σίγουρα για τα ρούχα που αναδεικνύουν την πιο κομψή της πλευρά.

Μια γυναίκα που έγινε σύμβολο sex appeal, μάς δείχνει το δρόμο του στιλ στα 60 της χρόνια.

Η Sharon Stone έκανε εμφάνιση στο αεροδρόμιο με casual outfit που εκπέμπει όλη της την ενέργεια!

Μια cool πρόταση για τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες που μας αρέσει πολύ. Λευκό τζιν, λευκό T-Shirt με στάμπα και ριγέ sweatshirt στους ώμους. Mπλε sneakers και γυαλιά ηλίου aviator συμπλήρωναν τον συνδυασμό της.

Δεν είναι, όμως, μόνο το σύνολό της που την έκανε να δείχνει πολλά χρόνια μικρότερη. Είναι το χαμόγελό της που την έκανε να λάμπει και να δείχνει ότι απολαμβάνει τον εαυτό της.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έχει μοιραστεί αρκετές φορές φωτογραφίες με μικρές, καθημερινές στιγμές. Η νεανικότητα είναι ξεκάθαρα μια επιλογή που δεν σχετίζεται με την ηλικία. Είναι θέμα διάθεσης!