AP
AP
MEGHAN MARKLE

Η διακριτική αλλαγή στην εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ που φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης -Η θεωρία που κυκλοφορεί


Χθες η Μέγκαν Μαρκλ παραβρέθηκε στα Coach Core Awards στο Loughborough University με τον πρίγκιπα Χάρι.

Μάλιστα, η Δούκισσα του Σάσεξ έπαιξε netball στο γήπεδο φορώντας τακούνια.

Για άλλη μία φορά, εντυπωσίασε με το κομψή της εμφάνιση.

Μάλιστα, όλοι παρατήρησαν μια στιλιστική διαφορά στα μαλλιά της. Ενώ μας έχει συνηθίσει στα σπαστά, κυματιστά μαλλιά της ή σε χαμηλό σινιόν κότσο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, χθες, την είδαμε σε δύο εκδηλώσεις με ίσια μαλλιά.

Στη σόλο εμφάνιση που έκανε αργότερα το βράδυ, στην Royal Academy Oceania Exhibition στο Λονδίνο, την είδαμε να φορά ένα σικ Givenchy μαύρο φόρεμα ενώ τα μαλλιά της ήταν πάλι στο ίδιο hair style.

Μάλιστα, φαίνεται ότι έχει κουρευτεί και λίγο με ελαφρύ φιλάρισμα στις άκρες των μαλλιών της.

ΑΡ
ΑΡ

Τότε όλοι στα social media έβγαλαν ένα συμπέρασμα: Η Μέγκαν είναι έγκυος! Πώς κατέληξε ο κόσμος όμως σε αυτό; Βασίστηκαν στη θεωρία ενός royal expert από την περσινή χρονιά. 

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Λίγο μετά, η ρεπόρτερ της Evening Standard, Κέιτ Πρόκτορ, σημείωσε ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αλλάζει τα μαλλιά της λίγο πριν ανακοινωθεί κάποια εγκυμοσύνη της. 

AP
AP

Και ο λόγος είναι για να αποσπάσεις την προσοχή του κοινού με την αλλαγή στα μαλλιά και τότε να ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη.

Υ.Γ. Φυσικά, αυτό είναι απλώς μια θεωρία που μένει να δούμε αν θα βγει σωστή. Πάντως, όσον αφορά στα μαλλιά, τα ίσια είναι μια υπέροχη αλλαγή και πάνε πολύ στη Μέγκαν.

AP
AP