Η Χρύσα Ρώπα στο Ηρώδειο, Φωτογραφία: NDP photo agency
Η Χρύσα Ρώπα στο Ηρώδειο, Φωτογραφία: NDP photo agency
ΗΡΩΔΕΙΟ

Η σπάνια έξοδος της Χρύσας Ρώπα με τον 22χρονο γιο της, Κωνσταντίνο


Η tango opera "Μαρία του Μπουένος Άιρες" με τη συναρπαστική μουσική του Astor Piazzolla, ανέβηκε στο Ηρώδειο για μια μοναδική βραδιά με πανσέληνο.

Είναι η παγκόσμια πρώτη χορογραφημένη opera tango από τους διάσημους χορογράφους Alejandro Aquino και Natalia Hills με 14 χορευτές, 10 ηθοποιούς - χορωδούς και εννιαμελή ορχήστρα. 

50 χρόνια μετά την πρεμιέρα της όπερας η μαγική φωνή του Buenos Aires, Amelita Baltar, η μούσα και σύντροφος του Astor Piazzola, ερμήνευσε τις ωραιότερες άριες tango που γράφτηκαν ποτέ. 

Την παράσταση παρακολούθησε η Χρύσα Ρώπα μαζί με τον γιο της Κωνσταντίνο. 

Πρόκειται για μια σπάνια έξοδο του 22χρονου Κωνσταντίνου Λάλα, ο οποίος σπούδασε Τέχνη και έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο με την σύντροφό του που ζει στο Παρίσι. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

NDP photo agency
NDP photo agency

«Η φίλη του Κωνσταντίνου στο Παρίσι θέλησε να κρατήσει ένα παιδί και το κράτησε. Eίμαστε πολύ ευτυχισμένοι που έχουμε τον Ιωνα- Θανασάκη στη ζωή μας και τον αγαπάμε πολύ. Ο Κωνσταντίνος έχει την ωριμότητα μεγάλου ανθρώπου και χαίρομαι που σεβάστηκε την επιθυμία της φίλης του να κρατήσει το παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Λάλας πριν απο δύο χρόνια στο περιοδικό Down Town. 

NDP photo agency
NDP photo agency

«Ο γιος μου, ο Κωνσταντίνος, με κάνει να αισθάνομαι νέα. Μέσα από τη σχέση μου μαζί του νιώθω πως μου κάνει μετάγγιση αίματος, ενημερώνομαι για το τι παίζει στην εποχή μας. Μάνα είναι αυτοθυσία, κάνω πρωταθλητισμό, γιατί θέλω να του προσφέρω τα πάντα» έχει δηλώσει η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα.