Η Κατερίνα Γερονικολού τραγουδά το «Καροτσέρη» για τα Χτυποκάρδια στο θρανίο -Το βίντεο με τον Ορέστη Τζιόβα | 0 bovary.gr
Η Κατερίνα Γερονικολού τραγουδά το «Καροτσέρη» για τα Χτυποκάρδια στο θρανίο -Το βίντεο με τον Ορέστη Τζιόβα | 0 bovary.gr
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Κατερίνα Γερονικολού τραγουδά το «Καροτσέρη» για τα Χτυποκάρδια στο θρανίο -Το βίντεο με τον Ορέστη Τζιόβα


Tον Δεκέμβριο του 1962, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου «Κοτοπούλη» κι έγινε η Λίζα Πετροβασίλη κάνοντας πάταγο.

Λίγο μετά, η «Λίζα Πετροβασίλη» γίνεται κινηματογραφική ηρωίδα και οι Αθηναίοι συρρέουν στις σκοτεινές αίθουσες για να απολαύσουν τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για μια ακόμη φορά έγιναν ένα κινηματογραφικό δίδυμο που έσπασε τα ταμεία.

Η Λίζα Πετροβασίλη που δεν θέλει να θυσιάσει την σχολική ποδιά της στο βωμό του έγγαμου βίου με τον «καθηγητή Δημήτρη Παπαδόπουλο» επιστρέφει, 56 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, στην θεατρική Αθήνα του 2018.

Τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» έρχονται τη νέα θεατρική σεζόν στο θέατρο Ήβη. Μαζί με το «τρίτο κουδούνι», θα χτυπήσει ξανά και το κουδούνι της σχολικής αίθουσας που έπλασε ο Αλέκος Σακελλάριος στη φαντασία του αρκετές δεκαετίες πριν.

Κατερίνα Γερονικολού και Ορέστης Τζιόβας υποδύονται τους βασικούς ρόλους. Η επίσημη φωτογράφιση της παράστασης έχει γίνει και μόλις σήμερα είδαμε σε ένα βίντεο, ένα απόσπασμα από το κινηματογραφημένο μέρος της παράστασης. Ο σκηνοθέτης της, Λάκης Λαζόπουλος, το μοιράστηκε στο Instagram.

Ο «Αμαξάς» (ή αλλιώς Καροτσέρη, Καροτσέρη) έμελλε να γίνει ένα από τα τραγούδια που σημάδεψαν την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Μάνος Χατζιδάκις έγραψε την μουσική, ο Αλέκος Σακελλάριος έντυσε την μουσική με στίχους. Στο βίντεο, τραγουδά η Κατερίνα Γερονικολού και ο Όρεστης Τζιόβας «είναι πλάι της κι όταν γελάει, ο κόσμος της γελά».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αρχισαν τα γυρισματα για το κινηματογραφημενο μερος της παραστασης! Χτυποκαρδια στο θρανιο!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) στις 27 Σεπ, 2018 στις 1:48 πμ PDT

Η αξεπέραστη σκηνή από την ταινία γυρίστηκε στην Κωνσταντινούπολη.